Vita:Szülői elidegenítés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A cikk mostani állapotában elég egyoldalúan az Apák az igazságért egyesület álláspontját mutatja be a tárgyban. Nem tesz említést például arról sem, hogy az azonos nevű szindróma nem általánosan elfogadott a szakemberek között. Javaslom a kritikák bedolgozását például az en:Parental_alienation_syndrome#Reception és az alatti résztől. Üdv, SyP 2017. november 3., 18:36 (CET)

Kedves SyP, köszönjük a megfogalmazott kritikát, észrevételeket. Tekintettel arra, hogy a pszichológia különbséget tesz a 'szülői elidegenítés' és a 'szülői elidegenítés szindróma' fogalmak között, egymásra hivatkozva, de külön-külön szócikket szenteltünk mindkét jelenség ismertetésére. Szeretnénk, ha a Wikipédia szabályainak megfelelnénk. Kérem, hogy tekintse át a szócikkeket jelen állapotukban és kérem, szíveskedjen visszajelezni, hogy megfelelnek-e a szerkesztési irányelveknek. Köszönettel: Pénzes Ilona vita 2017. november 25., 17:10 (CET)

UR2D2 aláíratlan hozzá-/be-szólásai valahogy rendre durvára sikerednek. A Wikipédia ismeti ugyan ezt a tónust, de csöppet sem kedveli. Sőt. OsvátA Palackposta 2017. november 25., 17:51 (CET)

A névtelen otromba bejegyzést - bár nem én írtam - de eltávolítottam, a vitalapon nem volt konstruktív. Xnagyg vita 2017. december 1., 23:29 (CET)