Vita:Sallai Róbert Benedek

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

boxmeccs[szerkesztés]

Sallai kiütötte Hadházyt. Forrás: https://index.hu/belfold/2018/04/14/lmp_szel_bernadett_sallai_robert_benedek/

http://m.origo.hu/itthon/20180414-hadhazy-akos-bukasa-lmp.html

Csávó politikai pályájának vége. EZT NEM FELVENNI...!? háááát.

Nem semleges[szerkesztés]

Jó lenne Sallai véleményét, érveit is olyan részletességgel közölni, mint az ellene irányuló tudósításokat és nem egy félsoros hivatkozással elintézni. – Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2018. április 16., 15:44 (CEST)

Az sem feltétlenül igaz, hogy Schiffer perrel fenyegette a visszalépő képviselőjelölteket. http://azonnali.hu/cikk/20180409_lmp-s-belharc-schiffer-allitja-nem-fenyegetett-senkit-perrel https://444.hu/2018/04/09/hadhazy-schiffer-fenyegette-a-visszalepoket-schiffer-szemszedett-hazugsag – Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2018. április 16., 15:47 (CEST)