Vita:Nukleáris Gandhi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Misibacsi 3 évvel ezelőtt a(z) A hiba leírása témában
Ez a szócikk témája miatt a Videójáték-műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Videójátékokkal kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

A hiba leírása[szerkesztés]

"Alá nem írt egész változó"? Te jó ég, ez mégis hogy?! Gondolom egy leiterjakab az "unsigned integer" szakkifejezésre, de arra a magyar szakszó az előjel nélküli egész (illetve a "signed" sem azt jelenti, hogy a változó "alá van írva", hanem hogy előjeles). Ironikus módon, ez utóbbi, az egészekről szóló cikk még linkelve is van a szócikkben.

{{járőrsegély}}(?) Nem tisztem más szerkesztők jogosultságait minősítgetni, de minthogy Shimarin láthatóan megerősített szerkesztő, ezért automatikusan ellenőrzöttnek van jelölve a lap (illetve, ha most nekiállok kijavítani a fenti hibát, akkor pedig átvált ellenőrzésre váróvá).

Jmiki vita 2021. április 12., 23:57 (CEST)Válasz

@Jmiki: Megerősített szerkesztők (és afölött) a szerkesztések automatikusan ellenőrzött lesznek (többnyire), más szerkesztőknél egy járőr ellenőrzése után lesz csak ellenőrzött. Az ellenőrzött változatokról még annyit, hogy be nem jelentkezett felhasználóknak mindig az utoljára ellenőrzött változatot mutatja, míg a bejelentkezetteknek mindig a legújabbat (akár ellenőrzött az, akár nem). A változtatást ellenőrzöttnek jelöltem. Ellenőrzést tudsz kérni a járőrök üzenőfalán, vagy akár majd megerősített jogot is kérhetsz magadnak. – balint36 utaspanasz 2021. április 13., 00:32 (CEST)Válasz