Vita:Net-Position Kft.

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Csigabi 5 évvel ezelőtt a(z) Törlés kifogásolása témában

Törlés kifogásolása[szerkesztés]

Átmásoltam a szerkesztő vitalapjáról. ιυlιυѕ aegιdιυѕ Csak szépeket! 2018. október 30., 16:50 (CET)Válasz

@Csigabi:

Szia, Részben értjük az indoklásod, azonban szeretnénk tisztázni, hogy nem cégjegyzékként és nem reklámként szerettük volna feltüntetni a cégünket. A szócikk ötletének előzménye, hogy készülünk összeállítani egy tudástárat ügyfeleinknek, ebben sokat linkelve a Wikipédiára, hogy onnan még több infót kaphassanak. Azt láttuk, hogy rengeteg szakmai kifejezés még szócikk nélküli. Ezek leírásait szeretnék bővíteni. Ezt megelőzően szeretnénk a cégünkről is szerepeltetni egy szócikket. Több cég szócikkét is megnéztünk, hogy melyik hogyan épül fel, így igazodva a „stílushoz”, pl.: https://hu.wikipedia.org/wiki/Marketing_Commando https://hu.wikipedia.org/wiki/Neo_Interactive https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%ADrek_M%C3%A9dia https://hu.wikipedia.org/wiki/Professional_IT_Services https://hu.wikipedia.org/wiki/Kutat%C3%B3Centrum Ilyen formán nem látjuk akadálynak, hogy cég vagyunk.

A másik probléma esetében - semmi esetre sem szeretnénk fényezni magunkat, de - úgy gondoljuk, hogy cégünk 12 éves szakmai múltja megfelel a Wikipédia általános nevezetességi feltételeinek. Saját fejlesztésű rendszert építettünk/építünk, mi vezettük be Mo.on a sikerdíjas árképzést, és sikerült felépítenünk egy olyan brandet, hogy a nevünk ismert a szakmában. Ha csak a keresési trendeket nézzük, akkor havi szinten magas számban keresik a cégünket. Több 100 elégedett ügyféllel dolgoztunk már, és jelenleg is 1832 projektet kezelünk.

Kérlek, segíts minket támpontokkal, észrevételekkel, hogy tartalmilag/linkekben/terjedelemben/stb. mit finomítsunk, hogy ne hasson reklámnak.

Köszönjük szépen!

Net-Position Kft. vita 2018. október 30., 16:40 (CET)Válasz

Arra kérlek, hogy legalább magunkat ne áltassuk: ez a szócikk bizony reklámcélokra jött létre. Érteni vélem én, hogy a keresőoptimalizálásban fontos, hogy minél több link mutasson a megcélzott területre, de úgy gondolom, hogy nem a Wikipédiában kellene ezt keresnetek. Amúgy kíváncsiságból lefuttattam egy keresést a cég nevére. Nos, az első harminc találatban csak a cégetek oldalait találta meg a kereső egy néhány semmitmondó adatbázis (Opten, stb.) mellett. Ez bizony nagyon soványka, és wikipédiás mértékkel mérve nem üti meg a nevezetességi mértéket. És ha már annyi információt gyűjtöttem, nem tudom megállni, hogy elmondjam: egy hozzám közel álló, csaknem harminc éves cégnek, aminek árbevétele a tiétek tízszerese, elégedett ügyfeleinek száma hasonlóan több, még nincs – és nem is lesz – Wikipédia szócikke, de nincs is rászorulva. Megtalálja a reklám más – noha fizetős – módját. Csigabiitt a házam 2018. október 30., 17:30 (CET)Válasz