Vita:Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem/legrégibb

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 8 évvel ezelőtt a(z) Alapelvek... témában

Rend

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem[1]-ről nincs ugyan szócikk, viszont eltérő, volt és jelenlegi nevei szanaszéjjel be vannak linkelgetve minden magyar zenésznél. Ki tud ebben rendet vágni? OsvátA. 2005. május 6., 11:49 (CEST)

Alapelvek...

Tisztelt zeneművészetet kedvelők és szerkesztők! A zeneakadémia igen csak megérdemli figyelmet és kell majd a szócikken dolgozni és kiegészíteni. Egyelőre az szúrt szemet (sajnos másnak nem), hogy egy egy szakaszba próbálnak becsempészni kissé reklám ízű elnevezést és az azt segítő nevet. A Zeneakadémia "Jeles diákjai" szakaszt átnevezésre került mivel az ott felsoroltak 99%- a régen végzett híres személyiségek. A szakasz új címe: "Híres Akadémián végzett diákok". A Wikipédia lexikon nem reklám felület és bujtatva sem etikus olyan személyeket belecsempészni, akik még most is aktív tanulók. Az egy dolog, hogy TV műsorokban és magán szervezésű tehetség kutató versenyeken valaki szerepel,csak a Zeneakadémiához ennek semmi köze. Nem tudhatjuk kiből hol és mi lesz később. Nem lehet minden fiatal tehetségesnek tűnő és mondott tanuló zenészt itt felsorolni. Mindenkinek bizonyítania kell még és majd a pályafutása lesz a garancia arra, hogy méltó legyen a felsorolt nagy elődökhöz. Az arculat építését nem a Wikipédián kell kezdeni és rejtett linkekkel egy profit orientált tehetség kutató versenyt ezáltal valakivel reklámozni. Szándékosan nem írtam nevet és címet , mivel annyira ez nem lényeges de az elvek azok igen. A "Zene Mindenkié" ! Ez az alapelv és az ezzel kapcsolatos maradandó információk.

Grunberg Alexander üzenőlapja  2016. február 19., 19:57‎ (CET) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Kedves G.A.! Nagyon örvendetesnek érezheted, hogy alighogy megérkeztél a Wikipédiára, máris alapelvekről oktatod azt az ilyen-olyan társaságot, amelyről most kiderült, hogy az utolsó 12 év folyamán csak setét szobában ténfergett - és íme, máris megtudhattuk tőled, hogy "A zene mindenkié".

Persze Te is okulhatsz egyet-s-mást. Például azt, hogy a "Híres Akadémián végzett diákok'" nem mond mást a diákokról, mint azt, hogy a híres akadémián végeztek (divatos szórendi hiba ez). A kifejezést szó szerint értve VALAMENNYI diák neve szerepelhetne a listában.

Ha már elvekről van szó, azért elődeid is tettek egyet-s-mást. Például irányelvet alkottak arról, mely szempontok szerint nevezetes valaki. Ez a vezérfonal és nem a hangzatos "A zene mindenkié ".

Üdv e jeles estén.--– Linkoman vita 2016. február 19., 20:19 (CET)

A szerencsétlenül megválasztott szakaszcímet arra változtattam, hogy „Az akadémián végzettek legjelesebbjei”. Ettől még nem kell leharapni senki orrát :) Jól el tudom képzelni, hogy hasznos szerkesztővé váljon.

--Karmela posta 2016. február 20., 12:56 (CET)
Sorry.--– Linkoman vita 2016. február 20., 22:16 (CET)