Vita:Kudász Jánosné

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Az Indexen megjelent egy újabb cikk, ami a legidősebb magyarokról ír. Eszerint "A törökbálinti polgármester sajnálattal közölte, hogy két héttel ezelőtt hunyt el Hudák Jánosné, aki április 27-én töltötte volna be 111. életévét." Mivel kicsi a valószínűsége, hogy két ugyanazon a napon és évben született, ugyanott élő ember és mindkettő Jánosné (egyikről pedig szép kora ellenére nem hallottunk volna) legyen, a legvalószínűbb, hogy az újságíró, aki vélhetően telefonon beszélt a törökbálinti polgármesterrel, félrehallotta, így lett a Kudászból Hudák. Viszont ha valóban elhunyt a legidősebb magyar, akkor miért nem volt szó erről a médiában, pláne, ha tavaly 110. születésnapján fel is köszöntették Kövér Lászlóék, [1] [2] tehát vállalta a nyilvánosságot? Gallai Rezsőről pár éve minden évben hallani születésnapján. Gyurika vita 2013. április 4., 12:16 (CEST)

2012 vagy 2013[szerkesztés]

Egyik helyen azt írja, hogy 2012-ben, más helyen meg, hogy 2013-ban halt meg. Na most akkor mikor is????? Tisztázzuk már, mert magában a cikkben is ellentmondás van!!!!!!!!!!!!!!!

Beszólás fölfeslésileg[szerkesztés]

Szóval mittomén (irányelveink szerint). Azt azért nem kifogásolnám egyszer-egyszer-nagyritkán, ha a magyar Wikipédia tenne valakit (csak úgy, hobbiból) nevezetessé. Irányelveink ellenében. Pl. őt, itt: Magyarország legidősebb emberét, Kudász Jánosnét. Akárki is volt ő, szegény. OsvátA Palackposta 2016. augusztus 31., 10:26 (CEST)