Vita:Kelen Péter

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Megújult az operaház honlapja[szerkesztés]

Nem rég megújult a Magyar Állami Operaház honlapja, ezért szükségessé vált, hogy a magyar opera élet képviselőiről szóló szócikkek esetében kijavítsuk az operaház honlapjára történő hivatkozásokat. Én az új honlapon nem találtam Kelen Péter adatlapját, ezért kivettem a rossz linket, de nem tettem be helyette újat. Háromszor néztem át az alábbi listát: A magyar Állami Operaház Magánénekeseinek a listája, de nem találtam Kelen Péter nevét a listában, ahogy más listát sem a honlapon. Ha valaki esetleg helyettem megtalálja, akkor tegye be a hivatkozásokba a linket.– Jukiguni vita 2010. október 8., 21:08 (CEST)[válasz]