Vita:Invitech

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 4 évvel ezelőtt a(z) @Pallerti: témában

Forrásoldal szerzői jogi helyzete[szerkesztés]

A szócikkbe 2019. június 28., 11:21‎ (CEST)-kor bekerült tartalom a https://www.invitech.hu/vallalat/cegtortenet lapról származik (archív változat), a lap a kérdéses időpontban szabad, CC-BY-SA licenc alatt volt (lásd a lap alján), ezért a tartalom a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. A szabad licenc alatti felhasználhatóság nem jelenti azt, hogy a tartalom a Wikipédia valamennyi szabályának megfelel és nem zárja ki, hogy azt az egyéb szabályainak való megfelelés érdekében megváltoztassák.--Pallertithe cave of Caerbannog 2019. július 3., 23:24 (CEST)Válasz


@Pallerti:[szerkesztés]

Az Invitech/Új cikket én kezdtem el, nem Kortefa.


Kortefa egyetlen mozdulattal bemásolt egy - most már tudjuk, engedélyes - szöveget. Ezt az eredeti cikkbe kellett volna, hiszen az még nem volt törölve.

Ezután - összedolgozás helyett - teljesen indokolatlanul törlésre került valamennyi szerkesztésem! Ezért elhatároztam, hogy a továbbiakban egyetlen betűt sem fogok megváltoztatni a cikk szövegén.

Azt ugyanis semmi nem írja elő, hogy utólag "elfoglalhasson" bárki egy szócikket OTRS-sel vagy másként! Az összedolgozás hiányában az én szövegem volt a "felesleges"? Vagy tán az OTRS-sablonnak való megfelelés fontosabb, mint az érdemi szerkesztés?

A hab a tortán, hogy Kortefát még utólag sem figyelmeztette senki, hogy dolgozza össze a szöveget. Ő egyszerűen bemásolta, egyetlen mozdulattal és azt hiheti, készen van a munkája - nekem viszont egyetlen szó szerkesztésem sem maradt meg. Jó ez így? --Linkoman vita 2019. július 5., 22:39 (CEST)Válasz