Vita:Hungaropharma

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Lektorálandó, mert ...[szerkesztés]

A Wikipédiának nem célja, hogy ingyenes reklámfelületet nyújtson, tehát egy lexikoncikk nem egyenlő azzal, amit egy cég saját magáról terjeszt. A saját honlap másolgatása nem pótolja a független külső forrásokat.

Egy lexikoncikknem nem arról kellene szólnia, hogy mik a cég piaci céljai, sokkal inkább a történetéről (itt meglehetősen vázlatos a történeti rész), elismeréseiről és arról, hogy miről NEVEZETES.

A téma fontos, érdemes lenne átírni és forrásokkal bővíteni.--Linkoman vita 2017. május 17., 11:01 (CEST)

A semmitmondás magasikolája?[szerkesztés]

A történelmet - mondják -, mindig a győztesek írják. Úgy látszik, nem kivétel ez alól egy vállalat sem.

"* A Hungaropharma Zrt. életét 2010-től kezdődően egy alapvető fordulatváltás, az előző időszakkal való szembenézés jellemzi, amely folyamán megpróbált felkészülni a jövő kihívásaira. Ezen időszak alatt felszámolta a múlt következményeit is."

És konkrétan? Érdemes lenne megtudni, kit rúgtak ki és miért?

Mondjam azt, hogy jó, ha új szerkesztőtársunk "megpróbál felkészülni a jövő kihívásaira", vagyis arra, hogy a bemásolt semmitmondás helyett tényeket kérünk?--Linkoman vita 2017. május 17., 11:17 (CEST)

Cég infobox[szerkesztés]

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaTambo vita 2017. május 17., 13:50 (CEST)

{{műszaki segély}}(?)

A logó felett valami miatt megjelenik a "[[Fájl:|250px]]" szöveg, ami a forrásszövegben nem látható, ezért törölni sem lehet szerkesztésen keresztül. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Macskamentann (vitalap | szerkesztései) 2017. május 17., 13:29 (CEST)