Vita:Hollósvölgyi Iván

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Dr. Steller 17 évvel ezelőtt a(z) Re: témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk témája miatt az Irodalmi műhelyek érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Irodalmi témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Re:[szerkesztés]

Re: Kérlek, segíts!

Sajnos csak elmeletben szabad szerkesztesu enciklopedia a Wikipedia, amit barki szerkeszthet. Valojaban eleg eros a reklamok sugallta tarsadalmi szelekcio, ami abban nyilvanul meg, hogy ha valaki magarol, vagy ismeroseirol ir, akkor az szerenytelenseg, barmennyire is erdekes, netan fontos vonatkozasa van/lehet a szocikk targyanak. Viszont tökeletesen niemand amerikai percemberkek tömkelege van a különbözo nyelvu Wikiken, valamint reklamcegek altal fizetett bolond filmsorozatok tehetsegtelen szereploinek zuros eletrajza jelentos es keresett szocikkekre ihleti egyes szerkesztoket. Sajnos ez a vilag, erre van kereslet. A Wikipedia korunk enciklopediaja, s ha erre van igeny, akkor ezt dolgozza fel. Ezen nem kell keseregni. Egesz jo kis vallalkozas lett ez a Wiki, hu tükörkepe tarsadalmunknak. Vedd szociologiai kutatasnak, s peregjen le rolad ez a sok marhasag. S ha nagyon betelik a pohar, akar el is küldheted szerkesztotarsaidat melegebb eghajlatra, akkor letiltanak nehany napra, s Te legalabb addig a nemet vagy angol Wikin dolgozhatsz tovabb. Leagalabb több nyelven is meglesz ez a szocikk.
Összefoglalva tehat: ne vedd rossz neven, ha a Wikis szerkesztok sajat izlesük szerint formaljak a szocikket, mert a Wikipedia korunk legfrissebb enciklopediaja, s foleg az eppen aktualis erdeklodes közeppontjaban allo dolgokat dolgozza fel. S most ebben a körben nem tema a kortars magyar irotarsadalom. Ehhez meg varni kell nehany evet. A nemet Wikin viszont a nemet publikacio miatt boven elfer, nem fognak miatta piszkalni. --Dr. Steller 2006. december 22., 12:03 (CET)Válasz