Vita:Etruszkok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Ókori témájú szócikkek (besorolatlan)
Tragic comic masks - roman mosaic.jpg Ez a szócikk témája miatt az Ókorműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Ókori témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index
Olaszországgal kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)
Flag of Italy.svg Ez a szócikk témája miatt az Olaszország-műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Olaszországgal kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index
Other-langs2.png A szócikk megfelelője kiemelt lett az afrikaans Wikipédián, az onnan származó információkkal érdemes lehet kibővíteni a magyar lapot.

Mérföldkövek a cikk életútján
Dátum(ok: tól/ig) Esemény Eredmény

Image:Paris-Louvre-Etruscan Couple.jpg[szerkesztés]

Szia! Ez a kép feltehetőleg szerzői jogot sért, emiatt nemsokára törlésre kerül a Commons:-ból. Kérlek, csak olyan nyelvű Wikipédiára töltsd fel, amely engedélyezi a fair use képeket. Köszönjük. Commons:User:Jastrow 2006. május 28., 13:06 (CEST)

nyelv és írás[szerkesztés]

A nyelvről és írásról szóló szakasz sületlenségeket tartalmaz. Az említett értekezés nincs idézve. Palesmurt vita 2008. október 24., 22:40 (CEST)

kárpátmedencei etruszkok[szerkesztés]

Számos kárpátmedencei lelet van amelyek az ethrusc kultura keletebbi kiterjedését igazolják. Bizonyos ásólúd ábrázolások etc... Evvel egyidejüleg nem gondolom hogy minden honi etruszk is egyben. de hiányolom a cikkből a kárpátmedencét.

A szócikk képmellékleteiről[szerkesztés]

A szócikkhez feltöltött képekkel kepcsolatban Teemeah-tól - mint admin-tól - számomra értelmetlen kritikát kaptam, ezért azokat levettem. A képek megtekinthetők a Googe Earth, illetve a Panoramio.com adatbázisaiban, valamint az User: Kit36/etruszk képek allapján

Itt egy újabb termés:

Etruszk[szerkesztés]

Látom ezen a néven feltöltötted újra már... elmondanád kérlek hogy jött létre ez a kép pontosan, lépésről lépésre? Köszönöm. Pilgab Lóhere.PNG üzenet Mail-forward.svg 2010. február 19., 10:54 (CET)

Feltettem a kérdést itt: Wikipédia:Kocsmafal (jogi)#Múzeumi tablóképek, ha gondolod szólj hozzá ott is. A félig szürke képpel semmi, gond az újabb felülírta, csak a fájltörténetben jelenik meg. Pilgab Lóhere.PNG üzenet Mail-forward.svg 2010. február 19., 14:13 (CET

Ezt írtam a kocsmafalra: Megjegyzés:Ez hülyeség. A múzeumi vitrineket is a múzeum dolgozói készítik és mégis fotózhatók. Már megszoktam, hogy minden évben van egy-két buzgó mócsing, aki megakad a képfelhordásaimon. Megjegyezném, hogy országos hatáskörű igzságügyi szakértő vagyok, s ezért ismerem a szerzői jogot, s így nem szerintemezek, hanem tudom, meddig mehetek el. Egyébként mindenkinek figyelmébe ajánlom az ártatlanság vélelmére vonatkozó jogi intézményt. Ezért: Amig valaki nem teszi le elém a múzeumi kiállított tablóképek szerzői jogvédelmére vonatkozó jogi passzust, hagyjatok békén. Kit36a vita 2010. február 19., 18:51 (CET)