Vita:Elektrosokk-terápia

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Psi2.svg Ez a szócikk témája miatt a Pszichológiai műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Pszichológiai témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Esetleg nem ártana egy pár szó arról, hogy milyen esetekben alkalmazzák, illetve hogy mit gyógyítanak vele Gergo 2007. április 6., 10:41 (CEST) Antonio Meucci (1808. április-1889.) firenzei származású mérnök már az 1840-es években kifejlesztett egy elektromos áramütésen alapuló gyógyászati módszert (Bödör Zsigmond: Magyar feltalálók a távközlés történetében Magyar Talentum sorozat 2005 NAP Kiadó Dunaszerdahely 25.oldal

Elavult[szerkesztés]

És barbár gyógyászati módszer, ráadásul teljesen hatástalan a betegségr gyógyítása szempontjából. Orvostörténetileg fontos, ahhoz át kellene kissé dolgozni.Lji1942

Az Első Beteg[szerkesztés]

Az október 4-én beírt "Az Első Beteg" részt törlöm. Indoklás: a szövegrész egy ma is élő személy nevét említi betegként, de nem ad meg hozzá forrást. --Vadaro vita 2013. november 1., 14:59 (CET)

Nem regisztrált szerkesztő írta bele, valószínűleg megüti a vandalizmus kategóriát. Jól tetted, hogy törölted. Üdv: Kohlins vita 2013. november 6., 15:16 (CET)
Nem regisztrált szerkesztők hasznos változtatásokat is szoktak tenni, ez spec. nem az volt. Köszönöm, hogy megerősítettél a törlésben. Üdv. --Vadaro vita 2013. november 6., 20:18 (CET)