Vita:Civil Rádió

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a szócikk témája miatt a Sajtóműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Bővítendő Ez a szócikk bővítendő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Kevéssé fontos Ez a szócikk kevéssé fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Palotabarát (vita), értékelés dátuma: 2018. augusztus 29.
Sajtóval kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Semmi baj nincs vele![szerkesztés]

A szócikk nem pontatlan és nem reklámízű. Crtudomany 2008.03.26. 17:51 CET


Sok benne a reklámszerűség. Át kellene írni. Gubb    


Kedves Wiki!

A szócikk nemcsak reklámízü, hanem szándékosan pontatlan is. A Civil Rádió ui. nem azonos a Civil Rádiózásért Alapítvánnyal, tehát 2000-ben NEM a Civil Rádió, hanem a Civil Rádió Mühely ÉS a FIKSZ Rádió mühely KÖZÖSEN beadott, a Civil Rádiózásért Alapítvány nevében készült pályázat nyert. A Civil persze úgy tesz, mintha keggyakorolt volna, holott ma a Civil se létezne e közös pályázat nélkül. Söt, a müsort sugárzó adókészülék sem, amely a FIKSZ-2 névre hallgat.

Drága Wikikém!

A szócikk valóban pontatlan és szándékosan kifelejti a FIKSZ Rádiót. Sőt, a frekvencián 2000 előtt a Tilos Rádióval együtt működött a három rádió. Na őket is kifelejtették. Mióta a Civil és annak politikai megbízott tulajdonosai megszerezték maguknak az utolsó szabad frekvenciát, nagytestvért játszik. Jobban tennék, ha inkább valós teljesítésekkel igazolnák a pályázaton elnyert pénzeket nem pedig fiktív számlákat vásárolnának millió számban - persze az is lehet, hogy ez az intelem csak egy igaztalan mítoszon alapszik és a hatóságok mást mondanának. Meg kéne kérdezni nem? Legyen elszámoltatás a civil szférában is!

üdv Wiki[szerkesztés]

Egyetértek az előttem szólókkal. Nagyon felületes és pontatlan a megfogalmazás. Vagy komoly ember írja meg a szócikket, vagy kerüljön le, mert ezzel az egész Wikipedia színvonala romlik. A legdurvább hiba, hogy a Civil és a FIKSZ közösen nyerték meg a pályázatot, de mivel csak egy tulajdonos lehet egy frekvenciánál, így KÖZÖS MEGEGYEZÉSSEL az ORTT a Civillel kötött szerződést. Ne itt kezdjük a történelemhamisítást, ha lehet! üdv KGB