Vita:Charlie Chan

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal Clear app camera.png Ez a szócikk témája miatt a Filmműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Kevéssé fontos
Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán. Ez a szócikk kevéssé fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Misibacsi (vita), értékelés dátuma: 2011. január 9.
Filmekkel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Kategóriák[szerkesztés]

A cikk a bevezető szerint a kitalált személyről szól. Ebben az esetben a filmekkel kapcsolatos kategóriák nem igazán illenek a cikkhez. (A cikk egyebek mellett még a Charlie Chan filmeken kívül, a televíziós és egyéb adaptációkat is taglalja.) – Silvio Üzenj! 2011. január 9., 23:24 (CET)

Nem értem, miért ne illene abba a kategóriába, hogy "amerikai filmek" és "fekete-fehér filmek". Mi ezekkel a gond? Ha valaki a "fekete-fehér filmek" kategóriát böngészi, látnia kell ennek a szócikknek a címét, hiszen oda tartozik. Pillanatnyilag egyetlen filmjéről sincs szócikk, tehát azokat nem lehet berakni a kategóriába, tehát a Charlie Chan szócikket nem lehetne így megtalálni. Az meg, hogy van róla regény és képregény is, nem zárja ki, hogy filmes kategóriában is benne legyen. misibacsi*üzenet 2011. január 10., 09:40 (CET)

Úgy vélem, hogy a filmes kategóriákba nem illik bele, mert ez a szócikk a kitalált nyomozóról szól. A filmekről (filmfeldolgozásokról) csak ennek kapcsán. Így nem tartom indokoltnak a filmes kategóriákat. Szerintem elég az irodalmi szereplők és a kitalált személyek kategória. – Silvio Üzenj! 2011. január 10., 10:08 (CET)