Vita:Berkeley Software Distribution

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Computer bw.png Ez a szócikk témája miatt az Informatikai műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Bővítendő Ez a szócikk bővítendő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nagyon fontos Ez a szócikk nagyon fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Zafir (vita), értékelés dátuma: 2012. június 2.
Informatikai szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index
Ez a csonk már huzamosabb idő óta nincs megírva. A lásd még csak 3 megíratlan linket tartalmazott. Kivágtam, idemásolatam, mert a lásd még csak létező szócikkre linkelhet, szerintem.Lásd még

--Linkoman

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

  • LX törölte a(z) Image:BSD-daemon.svg nevű képet: Copyright violation/derivative of a non-free work: "BSD Daemon Copyright 1988 by Marshall Kirk McKusick. All Rights Reserved." http://www.freebsd.org/copyright/daemon.html;

-- CommonsTicker 2007. október 26., 00:18 (CEST)

Értelmetlen(?) szövegrész[szerkesztés]

„így amikor 1977-ben Bill Joy, aki a Berkeley-en szerezte a diplomáját, megfordított egy kazettát s megszületett a first Berkeley Software Distribution (1BSD).” - ez mit akar jelenteni? - Xbspiro vita 2009. március 3., 17:04 (CET)

Azt, hogy baromi rossz fordítással állunk szemben. Rajta van a cikk a "megcsinálandó" listámon. Mamirendelő 2009. március 3., 19:08 (CET)