Valódi szerelem

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Valódi szerelem
(Reel Love)
2011-es amerikai televíziós film
RendezőBrian K. Roberts
Műfajromantikus vígjáték
Főszerepben
Gyártás
Ország Amerikai Egyesült Államok
Nyelvangol
Forgalmazás
ForgalmazóCountry Music Television
Bemutató
  • 2011
  • 2014. január 29. (Németország)[1]
Eredeti adóCountry Music Television
További információk
SablonWikidataSegítség

A Valódi szerelem (eredeti cím: Reel Love) 2011-es amerikai televíziós romantikus filmvígjáték Brian K. Roberts rendezésében, LeAnn Rimes, Shawn Roberts, Christian Potenza és Burt Reynolds főszereplésével.[2][3]

A film premierje 2011. november 13-án volt a CMT műsorán.[4][5]

Cselekmény[szerkesztés]

Holly, a ragyogó chicagói ügyvédnő a barátjával, Karllal dolgozik. A bátyja felhívja, hogy apjuk, Wade beteg, infarktusa volt, ezért a lány az alabamai szülővárosába siet. Útközben kisebb baleset éri, a barátjától kölcsönbe kapott Mercedes lesodródik az útról az úton lévő váratlan akadály miatt.

Ott fedezi fel, hogy apja, a megszállott horgász már visszatért a pecázáshoz, nem szedi a kórházban kapott gyógyszereit, és egészségtelen, zsíros reggeliket eszik. Holly ezeken azonnal változtat.

Holly boldogan találkozik újra gyerekkori barátnőjével, Mary-Jóval, sikerül megbékélnie apjával, és közelebb kerül a jóképű Jayhez, aki a barátja kocsiját javítja meg. De egy nap Karl megkeresi őt...

Szereplők[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Internet Movie Database (angol nyelven). (Hozzáférés: 2016. augusztus 20.)
  2. LeAnn Rimes & Burt Reynolds continue filming 'Reel Love' in Lake Simcoe, Ontario, 2011. május 12. [2021. július 11-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2021. július 27.)
  3. LeAnn Rimes talks 'Reel Love' costar Burt Reynolds. EW.com
  4. TV by the Numbers
  5. Reel Love - Movie Review. www.commonsensemedia.org , 2011. október 31.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Reel Love (film) című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

További információk[szerkesztés]