Szerkesztővita:Sint akasi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Syp 15 évvel ezelőtt a(z) gubacs témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Sint akasi!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! nagytibi üzen, ? 2007. január 16., 13:36 (CET)Válasz


A Vagyongyűjtés Szabályai (Star Trek)[szerkesztés]

Szia!

Kérlek, ebben a cikkben minden „szabályhoz” írd be, ki és mikor mondta, mert a Wikipédiában a kitalált dolgoknak is meg kell jelölni a forrását.

Winston 2007. január 28., 13:03 (CET)Válasz

Sablonhomokozó[szerkesztés]

Szia!

Légyszi itt vagy egy saját allapon próbálkozz. Elég sokan használjuk a userbox sablont, ha elrontod kb. 150 lapot rontasz el egyszerre. Kösz, üdv, Totya (vitæ) 2007. február 7., 14:17 (CET)Válasz

Borostyán/út[szerkesztés]

Kedves Sint akasi! Szeretettel üdvözöllek a Wikipédiában és sok jó szócikkszerkesztést kívánok! A Borostyánút elnevezést azért pártolnám a Borostyán út helyett, mivel tudtommal nyelvtanilag is így helyes. A szócikk egyébként nagyon magas színvonalú és érdekes, gratulálok! Üdvözlettel, --Adapa 2007. március 13., 23:18 (CET)Válasz

gubacs[szerkesztés]

Szia! Nagyon jó kis cikk lett az a gubacs, csak így tovább! :) SyP 2008. szeptember 23., 12:18 (CEST)Válasz