Szerkesztővita:Tessedik Sámuel Múzeum

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pallerti 8 évvel ezelőtt a(z) másolmány szerkesztői lapon témában

Azonosító megváltoztatása[szerkesztés]

Szia! Azzal a kéréssel fordulok Hozzád, hogy az azonosítókról (szerkesztői nevek) szóló tájékoztatót olvasd el és válassz magadnak egy olyan azonosítót, amely semleges és
nem tartalmazza szervezet vagy cég nevét.

Az azonosítód megváltoztatását itt kérheted:

AZONOSÍTÓ MEGVÁLTOZTATÁSA.

Ha bármilyen kérdésed lenne ezzel, vagy mással kapcsolatban, akkor keress meg bátran a vitalapomon! További jó szerkesztést!
PallertiRabbit Hole 2015. július 10., 08:32 (CEST)Válasz

másolmány szerkesztői lapon[szerkesztés]

Szia, a szerkesztői lapodat töröltem, mert több okból problémás volt: a szerkesztői lap azt a célt szolgálja, hogy bemutatkozhass rajta mint Wikipédia-szerkesztő, de a nagyobb gond vele az, hogy jogvédett szöveget másoltál be a http://www.szarazmalom.hu/index.php/muzeum/muzeumunk-tortenete weblapról, és nem állapítható meg, hogy a szöveg idemásolását a szerző engedélyezte-e. Ha van engedélyed a szöveg Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 (CC-BY-SA-3.0) alatti publikálásához, vagy ha te vagy a szerzői jogok tulajdonosa, kérjük, jelezd az permissions-hu@wikimedia.org mailcímen. Ennek tisztázása után átmenetileg visszatöltjük ugyan, de ahhoz, hogy egy cikk megmaradhasson a Wikipédiában, még más feltételeknek is eleget kell tennie: enciklopédiába való témáról kell szólnia, a tárgyát kiegyensúlyozottan kell bemutatnia különböző szempontokból és többféle forrásra támaszkodva, reklámmentesnek kell lennie, stb. Mivel egy máshonnan átvett szöveg többnyire a Wikipédiabeli formai követelményeknek sem tesz eleget, gyakran eleve célszerűbb a szöveget további forrásokra is támaszkodva újraírni, mint egy szövegátvétel engedélyeztetési eljárásába belekezdeni.

Idekattintva tájékozódhatsz tovább:

--PallertiRabbit Hole 2015. július 10., 08:38 (CEST)Válasz