Szerkesztővita:Szilard (Usurpation)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:Szilard szócikkből átirányítva)
Legutóbb hozzászólt Nahian 3 évvel ezelőtt a(z) Request for usurpation témában

Köszöntés[szerkesztés]

Wikipédia
Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.(Alt+126)

Sok sikert, tartalmas szórakozást, és jó szerkesztést kívánok, a Wikipédia szerkesztőinek nevében is! -Szia: » KeFe « @✍ - 2006. március. 20. hétfő, 13:54

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Wikipédia iránt! A teszted működött, és ezután töröltük. Kérünk, hogy a Homokozót használd a további teszteléshez, hiszen a próbálkozások nem maradhatnak a cikkekben, és így onnan elég hamar töröljük őket. Légy szíves, olvasd el az üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy arra, hogyan tudnál segíteni. Köszönjük!

Átirányítás[szerkesztés]

kettőskereszt+REDIRECT+a szócikk címe=létrejön az automatikus átirányítás. Lily15 2006. augusztus 23., 09:30 (CEST)Válasz

Maharisi[szerkesztés]

Szia!

Anno a vitalapon irta egy user, hogy szerinte a Maharshi lenne a jo. En rakerestem a weben es mivel az elso talalatok angolok voltak, ott a Maharshi format talaltam. Arrol sajnos nem tudtam, hogy magyarul mashogy van, azt hittem elgepeles. Lathatoan jobban ertesz a temahoz mint en :-) es meg forras is hoztal a Maharisi alakhoz, ezert tenyleg vissz kellene nevezni. Mindjart megcsinalom. Engedelmeddel bemasolom a cikk vitalapjara, amit nekem irtal, hogy masoknak is egyertelmu legyen miert neveztem vissza. Koszi, udv Totya (vitæ) 2007. június 14., 15:42 (CEST)Válasz

Request for usurpation[szerkesztés]

Hello, Szilard (Usurpation). A request has been made via SRUC (bnwiki) to usurp, or "take over", your username because another user would like to use it to edit.

If you do not object to being renamed to a new username in order for another user to use the name you currently have, please log in and post a reply here saying so (you may also tell us what username you would like to be renamed to, or we will provide you with a generic one) or use Special:GlobalRenameRequest.

If you do nothing: the request may be filled shortly, and your account will be moved to a generic username. You may request that it be moved to a new username of your choice at any time.

If you object to being renamed: please log in and make an edit to this page clearly stating that you object to usurpation. Any objection on your part will prevent usurpation.

Please note that even if your current username is usurped, you can still edit and your data will not be lost; your preferences, watchlist, and other user settings will be transferred to a new username.

Thank you for your time. – Nahian vita 2020. augusztus 10., 09:16 (CEST)Válasz