Szerkesztővita:Mkesmarki

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Szia! Nagyon szép a Kecskemétről írt szócikked, de előbb-utóbb valaki bele fog kötni, hogy van benne egy-két személyes vélemény. Pl. ,,a Budapesttel ellentétben - igazán "élhető" város" a pestieknek nem fog tetszeni, a ,,biztosan nem fog unatkozni" meg inkább olyan, mintha egy utazási prospektusban lenne, nem egy enciklopédiában. Ezt ne vedd kötözködésnek, szerintem igaz minden, amit írtál, csak gondoltam, szólok, mielőtt valaki más átírja a cikkedet. Szerintem Kecskemétet nem is szükséges dicsérni, a képek magukért beszélnek. Alensha 2004. szeptember 27., 01:33 (CEST)

Egyetértek, ezek nem igazán lexikonba való kifejezések; bár meg kell mondjam, minden szavuk igaz, és én, mint pesti, egyáltalán nem haragszom, sőt tartalmilag nagyon is egyetértek velük. Gubb

Köszöntő![szerkesztés]

SZega!

Remélem jól fogod érezni magad! Abban is bízok, hogy tudásoddal hozzá fogsz járulni a Wikipediához! Sok sikert és egészséget! -- Peda 2004. október 23., 03:28 (CEST)

Elhelyezkedési térkép[szerkesztés]

A Kecskeméti elhelyezkedési térkép alaptérképe is szabad kép? Ha igen, adnál meg linket rá? Abból csinálnánk a többi térképet is. -- Árpi (Harp) ? 2005. január 18., 09:00 (CET)

Kr. e.[szerkesztés]

Szia! A Kr. e. / i. e. problémája felkerült a Kocsmafalra, ott válaszoltam. Alensha 2005. január 27., 20:33 (CET)

Hali! A Wikipédia:Szavazás lapon most lehet róla szavazni. nyenyec  2005. február 28., 16:07 (CET)

Szentendre[szerkesztés]

  • A Szentendre látkép Templom térről, Szentendre fő tér fotódról azt írod, saját tulajdonú kép. Jó lenne, ha a felhasználhatóságáról nyilatkoznál, mert így nem maradhat a wikipédián, ezt te is biztosan tudod. Köszönöm! Váradi Zsolt 2005. május 3., 08:01 (CEST)

BME épületek képei[szerkesztés]

Szia! Mivel nem adtál meg licenszet a sajátodnak megjelölt képekhez (mint pl. Kép:BME K épület.jpeg, Kép:BME F épület.jpeg, Kép:BME K épület főbejárat.jpeg); elhelyeztünk rajtuk egy {{saját kép}} sablont. A Wikipédia szabályzata szerint ezek a képek automatikusan GFDL-licenszűek lesznek, ha nem nyilatkozol arról, pontosan milyen licensz alapján engedélyezed a terjesztésüket/módosításukat. Amennyiben ez neked nem felel meg, kérlek, cseréld ki a kép(ek) lapján a licenszet megfelelőbbre. Üdv, Ali 2005. augusztus 15., 01:40 (CEST)

Kép:Kecskeméti Városháza beltér.jpeg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Kecskeméti Városháza beltér.jpeg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 02:50 (CET)

Kép:Postatakarékpénztár bútorok.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Postatakarékpénztár bútorok.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 03:01 (CET)

Kép:Postatakarékpénztár lépcsőház.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

A vélhetően általad feltöltött Kép:Postatakarékpénztár lépcsőház.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. február 16., 03:01 (CET)

BME[szerkesztés]

Szia! A BME CH épületéről készült képednek, miért F-épület a neve? --Opa Wiki notes.png vita | meló 2007. március 19., 11:42 (CET)

{{subst:képtörlés-figy|Kép:Postatakarékpénztár bútorok.jpg}}