Szerkesztővita:Hg2ecz

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rodrigo 18 évvel ezelőtt

Üdvözöllek, HG2ECZ!

Sajnálattal kell közölnöm, hogy a Rádióklub szócikk nem felel meg a Wikipédia követelményeinek, lásd Wikipédia:Mi nem a Wikipédia.

Javaslom a http://radioamator.lap.hu/ mintájára a http://radioklub.lap.hu elkészítését, ott tudod rendeltetésszerűen az általad fontosnak tartott tartalmat feltüntetni. (JELENTKEZÉS ÚJ LAP SZERKESZTÉSÉRE)

Viszont szívesen látunk a rádiós, elektronikai ismertetőket, melyek szabadon terjeszthetőek (pl. saját szavaiddal leírod)!

Nézz körül, mi van eddig kész:

Üdvözletképp a Közvagyonból
Egyébként a többi szerkesztő nevében is üdvözöllek a Wikipédia projektben!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod a Wikipédia-szövegek formai lehetőségeiről a Wikipédia:Hogyan szerkessz egy lapot oldalon. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédia:Irányelvek és útmutatók és Wikipédia:Irányelvek és útmutatók lapon gyűjtöttük össze az ismertetőket, a Wikipédia:Wikifogalmak szójegyzéke segít a kifejezések értelmezésében. Kérdéseid a Portán vagy a tematikus Kocsmafalon, vagy bármely érintett szerkesztőnek teheted fel. A Vitalapokon az aláírás auto-kódja: --~~~~. Ha van kedved, írj rövid bemutatkozót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról); a személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá.

Sok sikert és jó szerkesztést! --Rodrigó 2005. november 28., 17:27 (CET)Válasz

Igen, rájöttem. Ezért mára elkészült a HamWiki. A nem ideillő szócikket törölhetitek, már megvannak nálunk, illetve a HamWiki-ről amit ide is érdemesnek találtok, azt másolhatjátok, illetve hivatkozhattok rá bátran!

Ha pedig valaki nekünk is akar segíteni rádióamatőr témákban, az megteheti a mi oldalainkon.


A HamWiki szervere mostmár tuti üzemeltetve lesz. Ugyanis rengeteg olyan információ van körünkben, ami tényleg csak a rádióamatőröket érdekli.

HG2ECZ op Zsolt