Szerkesztővita:Balogh Dániel

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

Képek[szerkesztés]

Szia! Elfelejtettél licencet megadni a feltöltött képekhez, így sajnos nem tudjuk használni őket. Kérlek, pótold minél hamarabb. További jó munkát! – KovacsUr (?) (!), 2005. augusztus 8., 19:01 (CEST) Válasz

Licensz[szerkesztés]

Azthiszem kijavítottam

Igen, így már jó lesz. Köszönjük. :) – KovacsUr (?) (!), 2005. augusztus 8., 21:00 (CEST)Válasz

Hátralévő munka jelzése a többi szerkesztőnek[szerkesztés]

Szia! Két kérésem lenne:

  • ha olyasmit fordítasz, amihez nem értesz, tedd ki rá a "lektorálandó" sablont. (A cikk legelejére írd oda, hogy {{lektor}}.)
  • ha félbehagysz valamit, tedd ki rá a "csonk" sablont. (A cikk végére írd oda, hogy {{csonk-valami}}. Pl. egy matematikai cikk esetében {{csonk-mat}}. Az összes csonk-sablon listáját itt találod; ha nagyon nincs kedved keresgélni, akkor írj csak annyit, hogy {{csonk}}.)

Ezek azért fontosak, hogy a többi szerkesztő könnyebben megtalálja, hogy melyik szócikkek azok, amik még "félkész" állapotban vannak, nem igazán lexikoncikkek még. A sablonok automatikusan behelyezik ezeket a cikkeket a megfelelő listákba. (És persze az olvasókat is figyelmeztetik.)

Ne érts félre: semmi baj nincs azzal, ha valaki csak egy részét írja meg egy cikknek, vagy hagy benne hibákat, ez teljesen normális. Ez a wikik egyik szépsége, hogy nem kell a tökéletességre törekedni: valaki megírja egy cikk elejét, egy másik ember a közepét, egy harmadik végét; egy negyedik meg átnézi és kijavítja. Csak az a kellemetlen, ha senkinek nem tűnik fel, hogy egy cikket még be kéne fejezni, vagy át kéne nézni. Ezt könnyítheted meg, ha használod a megfelelő sablonokat.

Köszönöm és sok sikert a további munkádhoz --Tgr 2005. október 7., 15:00 (CEST)Válasz

Elnézést, még új vagyok és nemigazán vagyok benne a témában. Köszönöm a tanácsokat, igyekszem betartani.