Szerkesztővita:31.46.168.213

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 5 évvel ezelőtt

Kérlek, ne szerkessz bele más allapjába! Köszönöm. – Pagony foxhole 2019. március 17., 22:57 (CET)Válasz


Földesi-Szabó László vagyok. Már többször töröltettem a lapot ami rólam szól. Utoljára kérem ezt ! Ha még egyszer megtörténik ennek figyelmen kívül hagyása jogi útra leszek kénytelen terelni az ügyet ! Nem járulok hozzá ! Kérem az azonnali eltávolítását újra !!!!!! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 31.46.168.213 (vitalap | szerkesztései) 2019. március 17., 23:08‎ (CET)Válasz

Ha a jogi út mellett döntenél, mi abban nem tudunk megakadályozni. Ebben az esetben viszont nem szerkesztheted tovább a Wikipédiát addig, míg a jogi eljárás le nem zárul, azért, hogy biztosítsuk azt, hogy az eljárás minden további mozzanata csak a megfelelő jogi csatornákon folyjon. Szükség esetén az érintetteket privát e-mailben keresd. Ha az érintett maga a Wikipédia, akkor vedd fel a kapcsolatot a Wikimédia Alapítvánnyal. Ne írj jogi fenyegetéseket a Wikipédiára.

Ha egy wikipédiás vita kapcsán jogi fenyegetést teszel, vagy jogi útra tereled a kérdést, akkor blokkolásra kerülhetsz a Wikipédia szerkesztéséből azért, hogy más csatornákon való tevékenységek ne súlyosbítsák a jogi eljárás végeredményét. A jogi fenyegetéseket tevő szerkesztők tipikusan időkorlát nélküli blokkolásban részesülnek addig, míg a jogi fenyegetés vagy eljárás érvényes, illetve folyamatban van.

A szerkesztéseid azt a benyomást kelthetik más felhasználókban, hogy jogi vagy más „wikin kívüli” akciót tervezel ellenük. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez nagyon nem javasolt a Wikipédia jogi fenyegetésekkel és civilizált viselkedéssel kapcsolatos irányelvei alapján. Kérlek, próbáld megőrizni a hidegvéred, és dolgozz pozitívan együtt a többi szerkesztővel. Köszönöm.


A lapot töröltem, de nem a fenyegetés miatt, hanem mert érvényes törlési megbeszélés zajlott róla 2014-ben, és az allap ennek megkerülésére született. A szerkesztői allap nem azért van, hogy a segítségével fittyet lehessen hányni a törlési megbeszélés eredményére. Aki szerint cikket kellene írni Földesi-Szabó Lászlóról, indítson helyreállítási megbeszélést, és akkor megtárgyalja a közösség. Alensha 2019. március 18., 02:13 (CET)Válasz