Szerkesztő:Math/Nyenyec

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

szakmai hibak[szerkesztés]

Teves szamlalatosszesites:

Egy igen erzekeny szavazasban, amelyben valojaban alig volt meg a szukseges tobbseg, Nyenyec tevesen szamolta ossze a szavazatokat:


[[1]]

Errol itt reklamacio tortent:

[[2]]


Ezugyben Nyenyec nem is volt hajlando reagalni a reklamaciora, tehat amellett, hogy egy megengedhetetlen hibat kovetett el, azt nem korrigalta, es nem is reagalt a reklamaciora.


teves figyelmeztetes:

[[3]]

Az a szocikk egy user nevterbe tartozo lap vitalapja, amihez van jogom szerkezteni.


teves kitiltas:

[[4]]

Az elso visszaallitas nincs 24 oran belul.


egy altala is bevallot tevedes:

[[5]]

kirak egy kiirast javaslatnak, a kiirokkal valo egyeztetes nelkul. a kiiras eppen szerkesztes alatt van, es eppen egy teljesen zavaros valtozat kerul ki:

[[6]]


iranyelv onkenyes modositasa: [[7]]

teves kitiltas: nem gyozodott meg rola, hogy elolvastam-e Tgr kereset. a blokkot leroviditettek, tehat az adminok is reszben elismertek, hogy teves volt.

[[8]]

teves kitiltas, difflink nelkul (mint kiderult a "vandal" szo alkalmazasaert blokkolt, amit sokan hasznalnak, es senkit nem szokatak blokkolni emiatt, a blokkot visszavontak).

[[9]]

alaptalan zoknibab vad.

[[10]]

szemelyeskedesek[szerkesztés]

2)sztereotip gyuloletkeltes, amivel fogadott:

"====Kategória:Vitatott személyek, lények==== Kategória:Vitatott személyek, lények - IGe kampányának része, csak vélhetően elfelejtett bejelentkezni. A "Vallás", "Mitológia" és ha szükséges "Kriptozoológia" kategóriák jobban, pontosabban, elfogulatlanabbul lefedik, emiatt felesleges. Lásd még vitalapja.

  • törlendő -- nyenyec  2005. május 24., 22:55 (CEST) "

[[11]]

3) levaltas, stressz


" magyar Wikipédiában nincs még kialakulva, hogyan kell adminisztrátorokat leváltani, de ha rólam van szó, akkor én a magam részéről azt mondom, hogy ha kiírsz egy szavazást és megvan 50%, aki szerint nem jól teszem a dolgom, akkor lemondok. -- nyenyec ☎ 2005. június 20., 02:01 (CEST)"


"Kedves IGe, félreértettél. Ha 50% úgy gondolja, hogy ne legyek sysop, akkor lemondok. (Bár ha 10-nél többen elégedetlenek a adminisztrátori tevékenységemmel, akkor ennél kisebb aránynál is elgondolkozom majd, való-e ez nekem, megéri-e a stresszt.) Most akkor toborzol, vagy itthagysz minket, nem értem. Vagy esetleg mindkettő? -- nyenyec ☎ 2005. június 20., 02:42 (CEST) "


[[12]]


4) vulgarateizmus: [[13]]


"Eszedbe sem jutna a vita hevében ilyesmi, igaz? Hiszen az érvelési hiba lenne, ugye Mr. Spock? :)

nyenyec ☎ 2005. május 31., 18:29 (CEST)"

[[14]]


"Kedves IGe az én szemszögemből amit ti ketten csináltok az nem építő kritika, hanem anyázás"

[[15]]

5)

"fikazas", "nepszerutlen szerkesztok" [[16]]


6) ""What about that shit about Vietnam! What the f__k does Vietnam have to do with anything! What the f__k were you talking about?!" -- nyenyec  2005. szeptember 12., 22:18 (CEST)"

[[17]]


7) figyelmeztetes:

[[18]]


8)

"Gyerekek, kezd nagyon elég lenni ebből a militáns vulgárateizmusból! Kedves IGe, valamint Barátai és Üzletfelei!

Nem tudom észreveszitek-e, de nagyon-nagyon próbára teszitek sok szerkesztő türelmét ezzel a militáns, intoleráns vulgárateizmusotokkal.

Nálam ez volt az a pont, ahonnan kezdve már az sem segít ha felállok és a monitorra káromkodom: [2].

Ez már a trolling Csimborasszója. Ez egy lexikon és nem egy fórum vagy egy P-DOX weblap, amit heccelésre, meg propagandára lehet használni.

ELÉG LEGYEN MOST MÁR EBBŐL!!!!!

Ideje lenne felnőni!

Kedves Vallásalapító Propagandista Kolléga, többször felhívták a figyelmedet az irányelvekre, az írott és íratlan szabályokra, meg hogy mi nem a Wikipédia. Hányszor kell még ezt elmagyarázni?! Az én türelmem már nagyon kezd elfogyni.

nyenyec ☎ 2005. május 22., 23:01 (CEST)"


[[19]]

"IGe szerintem menthetetlen." [[20]]

"egy agresszív kismalac"

[[21]]