Szerkesztő:Bayer

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Elsősorban a képregényes témájú cikkek rendszerezése és bővítése céljából csatlakoztam szerkesztőként. Leginkább magyar alkotókról és megjelenési helyeikről gyűjtöm össze az adatokat, és a magyarul fellelhető, más nyelvekről fordított képregények szerzőinek a szócikkeit igyekszem pontosítani, kiegészíteni, angolból vagy franciából tömörítve vagy a hazai szempontoknak megfelelően némileg átdolgozva magyarítani.

Mivel végzettségem szerint francia-angol szakos bölcsész vagyok, előfordul, hogy átrándulok más területekre is, ha azokon hasznossá tudom tenni magamat. Ezeken a nyelveken írni is tudnék cikket, de egyelőre csak a magyar Wikipédián vagyok tevékeny. Távlati terveim között szerepel a hozzám közel álló témájú magyar szócikkek elkészítése angol és/vagy francia nyelven is.

Németül jól olvasok, írásra nem vállalkozom, beszélni is csak akkor szoktam, ha nincs más közös nyelv. Olaszul és spanyolul csak olvasni tudok, de általában gond nélkül tudom követni az ilyen nyelvű cikkek tartalmát, előfordult már, hogy ezekből vettem át információkat.

Bábel szerkesztői információk
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
fr-3 Cette personne sait contribuer avec un niveau avancé de français.
en-3 This user can read and write fluently in English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
it-1 Questo utente può contribuire con un italiano di livello semplice.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Szerkesztők nyelvek szerint