Neved

Egy beszélgetésfolyam részlete a(z) Szerkesztővita:Xia lapról

Jó, tehát valami zoknibábot is használsz. Ha szükséged van rá, a te dolgod. Köszönöm, hogy elküldted a linket, de én nem kívánok ilyesmit használni, valahogy nem az én stílusom. Viszont lehet, hogy az igazi Xiǎolóng nem is tud erről? Üdv.:Margit  (üzenet) 2011. augusztus 30., 21:05 (CEST)

Margit  (üzenet)2011. augusztus 30., 21:05

nem használok semmiféle zoknibábot. egyszerűen ez az aláírásom és kész. Nincs Xiaolong nevű szerkesztő a magyar wikipédián. A Sude zoknim meg legális, be van jelentve. Ha nem a te stíulsod akkor nem az, de attól még ne kritizálj másokat, pláne úgy, hogy fogalmad sincs a szabályokról. :-) Előbb olvasd el őket, és talán utána kéne másokat piszkálni :) Jóéjt.

Xiǎolóng vigyázz, harap!2011. augusztus 30., 21:08

VAgy beállítási probléma, mert a Temeeah is eléggé elrejt, minek átváltani Xiǎolóng -ra? Hm? Rejtőzködési dilemma? Üdv.: Margit  (üzenet) 2011. augusztus 30., 21:11 (CEST)

Margit  (üzenet)2011. augusztus 30., 21:11

Megpróbálom újra elmagyarázni. Ez egyszerű wikiformázás, nincs benne semmi bonyolult, semmi trükk és semmi szabályba ütköző. Azért akadsz fenn rajta, mert szemmel láthatóan nem érted az alapvető wikiformázást sem. Előbb talán át kellene futnod a Wikipédia:Első lépések oldalt, megérteni, hogy működik a formázás meg a felület, és akkor nem beszélgeténk itt fölöslegesen a semmiről két órája. A legjobb lenne, ha egyszerűen túllépnél már anevem dilemmáján. Nekem így tetszik. Pont. :) Remélem végre lezártuk.

Xiǎolóng vigyázz, harap!2011. augusztus 30., 21:16