Törlésre javasolt lap

Miért nem tudok az ide írt szövegembe javítani? Kiegészíteném azzal az érvelésem, hogy a szócikk nem ír semmit a tanterv tartalmáról... Lehet hogy a kampány(tervük) szerves eleme, de mi az??? Az hogy van egy ilyen, azt már megemlítették a Tanítsd a vitát! cikkben, elég manipulatív módon, hisz ha szerves része, illene taglalni már ott is. -Rodrigó 2011. július 11., 10:33 (CEST)

Rodrigó 2011. július 11., 10:33

Most nem azért, de minden törlésre javasolt cikket átolvasok mielőtt szavaznék. Szóval ezt is átolvastam, s véleményemet - amihez még mindig tartom magamat - leírtam. Üdv

Istvánka posta2011. július 17., 15:15

Kedves István, segíts nekem, még mindig nem értem. Mint írod, "Nem feltétlenül az evolúció elvi cáfolatáról szól, hanem egy eseményről" Én nem látok a definíció után semmilyen esemény (tanterv?) leírását, egy mondat foglalkozik a kampányelem kontextusba helyezésével. Az alap kijelentés forrása nem elérhető, a többi forrás az általános kritikákhoz tartozik. Tehát 2 mondatért lett létrehozva a cikk, ez úgy tudom általában a szubcsonk fogalmába tartozik. Tehát légy szíves pontosítsd vagy módosítsd, vagy legalább számomra érthetően magyarázd el, hogy ez miért teljes, megtartandó szócikk.

Rodrigó 2011. július 17., 21:46