„Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2009-10-25” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
33. sor: 33. sor:


{{mia}} [[Szerkesztő:Laszlovszky András|L András]]<sup>[[kép:Magyar-horvát.jpg|16px]][[Szerkesztővita:Laszlovszky András|Itt megtalálsz]]</sup> 2009. október 25., 11:05 (CET)
{{mia}} [[Szerkesztő:Laszlovszky András|L András]]<sup>[[kép:Magyar-horvát.jpg|16px]][[Szerkesztővita:Laszlovszky András|Itt megtalálsz]]</sup> 2009. október 25., 11:05 (CET)

== Ennek a szövegnek a helyére írd a témád címét néhány szóban ==

Hány fényév egy kilométer?

A lap 2009. október 25., 13:08-kori változata

Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2009-10-25/Fejrész

Nagy bajba kerültem!!

Sziasztok!! Tegnap előtt kiszökött a kis degum az akváriumból,mert szokása. Csak hogy most beszorult a szekrény és a fal közé. Anyukám annyira meg ilyet mert egyedül volt itthon hogy a farkánál fogva húzta ki szerencsére ki tudta húzni de a farka végéről letört a bojt. Már csak az a kis porc maradt neki ott ,de még más nap is vérzett neki de kentem valami betadinnel de még mindig vérzik neki!! Annyira félek hogy el fog pusztulni. Ezért kérem a segítségeteket!!!

Ahogy írtátok hogy ha írtunk ilyen lapoknak írjuk le a véleményünket. Én tegnap írtam a degu.hu -ra kb ugyan ezt mint nektek és a főcímét csupa nagy betűvel írtam annyira meg voltam ijedve erre írtak vissza a kérdésemre de úgy le húrogtak a nagy betű miatt hogy csak úgy néztem. Úgy ki osztottak hogy csak úgy néztem a fickó még a kérdésemet is letörölte az oldaról szerintem ez elég bunkóság volt már bocsánat.

Előre is köszönöm hogy elolvasod !!! helló – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Patti 0621 (vitalap | szerkesztései) 2009. október 25., 09:03

Milyen segítséget tudunk mi adni?! (Innen, az internetről!)
Gondolj arra, hogy ez a degudnak olyan baj lehet, mintha neked valamelyik körmöd szakadt volna ki, vagy - neadjisten! - valamelyik ujjadból egy darab!
Szerintem, meg kell mutatni állatorvosnak... Holnap már munkanap van...
Állatpatika nincs a közeletekben? Esetleg ott is tanácsot tudnak adni...
Vagy (deguval is foglalkozó) állatkereskedő...?
Addig vigyázz rá, figyelj rá! A Betadin emberek számára kitalált gyógyszer, nem biztos, hogy jót teszel vele neki - a degu hozzánk képest nagyon pici jószág, ráadásul rágcsáló, tehát a mienkétől eltérő a szervezete-vérkeringése-immunrendszere... Szóval, csinján bánj a gyógyszerekkel!
(A degu.hu tegnapi eljárását nem értékeljük, mi nem láttuk, mi történt köztetek...)
vitorlavitalapomra 2009. október 25., 10:07 (CET)[válasz]

d day

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Ennek a szövegnek a helyére írd a kérdésedet kerek mondatokban!
--84.2.177.239 (vita) 2009. október 25., 10:33 (CET)[válasz]
További információt szeretnénk a kérdezőtől: Mi a kérdés? Beírhatod, ha a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra kattintasz. Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

L AndrásItt megtalálsz 2009. október 25., 11:05 (CET)[válasz]

Ennek a szövegnek a helyére írd a témád címét néhány szóban

Hány fényév egy kilométer?