Sablonvita:Védett magyar háziállatok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Mind védett?[szerkesztés]

Szvsz a Magyar háziállatok cím jobb lenne. Van egy sejtésem, hogy nem mind védett, pl. a kutyafajták. VT 2007. február 8., 14:35 (CET)

Van egy érzésem, hogy nem ismered a A 32/2004. (IV. 19.) OGY határozatot:)). --Lily15 üzenet 2007. február 8., 14:43 (CET)

Alakítás[szerkesztés]

Nagyon jó a sablon, de két apró javaslatot tennék. Egyrészt nekem egy kicsit nagy, vagyis én csökkenteném a betűméretet. Ez csak esztétikai kérdés, megértem, ha nem ért velem valaki egyet. A másik zavaróbb. A szarvasmarha mögött ott van a félék, de a többi faj (? remélem azok), mögött nincs. Szerintem a marha mögé se kellene. Aki ezt nem találja ki, annak nem való a wikipédia :-). Péter 2007. február 12., 22:57 (CET)

Szia! Én az apróbb betűt nem támogatom a rosszabbul látókra tekintettel. A szarvasmarhafélék a bivaly miatt van így. Üdv, --Adapa 2007. február 12., 23:15 (CET)

Ezen a apróbetűs dolgon már másodszor akadunk össze. Ott van a becsuk-kinyit felirat. Akkorára gondoltam. Ha az jó itt, akkor gondolom a rendes szöveg is lehetne ekkora. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen áttekintő típusú sablonok nagyrészében kicsi a betűméret. Az egységesség jegyében jó lenne, ha itt is kisebb lenne. Vagy mindenhol máshol nagyobb, de az meg szerintem azért nem jó, mert áttekinthetetlen lesz a cikk tőle. (Még mindig lehet a böngészőben növelni a betűméretet egyénileg.) A szarvasmarhaféléket értem. De akkor nem lehetne a bivalyt külön venni? A sertés és a szamár kategóriában is csak egy delikvens van. Péter 2007. február 13., 10:46 (CET)

A sertést és a szamarat (és a többieket) kissé nehéz lenne egy aránylag szűk kategóriába begyömöszölni:). Másrészt a sablon ezzel a lépéssel csak tovább nőne. Az apróbetűs nincs ellenemre, de valóban okozhat nehézségeket. --Lily15 üzenet 2007. február 13., 11:07 (CET)


Elavult sablon tartalom[szerkesztés]

1. § A védett őshonos mezőgazdasági állatfajták és a veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták körének 
megállapításáról szóló 4/2007. (I. 18.) FVM-KvVM együttes rendelet 1. és 2. számú melléklete helyébe e 
rendelet 1. és 2. számú melléklete lép.
2. § E rendelet a kihirdetését követő hatvanadik napon lép hatályba, és a hatályba lépését követő nyolcadik napon hatályát veszti.