Nők versus Öltönyök (Így jártam anyátokkal)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Nők versus öltönyök (Girls versus Suits) az Így jártam anyátokkal című amerikai televíziós sorozat egyik epizódja. Ez a sorozat 100. epizódja, amely 2011. január 11-én debütált legelőször.

Az epizód különlegessége, hogy elhangzik benne egy négyperces musicaldarab is, a színészek előadásában. A darab főszereplője Neil Patrick Harris (Barney megszemélyesítője), aki arról énekel, hogy miért is nagyszerű az öltönyök viselése. A darab zenéjét, mint egy ötven főből álló zenekar írta és szerezte, koreográfiáját pedig hatvanöt főből álló tánccsoport adja elő. A darab Emmy-díjat érdemelt ki a "Legjobb Eredeti Szám és Szöveg" kategóriában.

Tartalma[szerkesztés]

Ebben a részben Ted megismerkedik az egyik diákjával, akinek a szobatársa az ő jövendőbeli felesége. Kiderül, hogy a nő lakótársa és Ted között több egyezés van, mint Ted és a csaj között. Eközben egy dögös csaj érkezik a McLaren's-be, aki megtetszik Barney-nak. A csajról kiderül, hogy utálja az öltönyös pasikat. Ezért Barney-nak döntenie kell, hogy a nőt választja, vagy az öltönyöket. A nőt választja, de az öltönyöktől sem szabadul meg. Ezalatt Tednek és újdonsült barátnőjének nem szabad együtt járni, mivel a Tanszék nem engedélyezi a tanár-diák kapcsolatot. Ezért abba kell hagyniuk, de Ted nem adja fel...