Michael Ragoonath

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Michael Ragoonath
Személyes adatok
Teljes névMichael Ragoonath
Születési dátum1967. április 13.
Születési helyTrinidad és Tobago
Magasság165 cm
Testsúly57 kg
Nemzeti játékvezetés
ÉvekBajnokságStátusz
?I. Ligaasszisztens
Nemzetközi játékvezetés
ÉvekKonföderációStátusz
1998FIFA-tagasszisztens
SablonWikidataSegítség

Michael Ragoonath (1967. április 13.) Trinidadi és Tobagó-i nemzetközi labdarúgó-partbíró.

Magassága 165 cm, testtömege 57 kg.

Pályafutása[szerkesztés]

Labdarúgó-partbíróként[szerkesztés]

Nemzeti partbíráskodás[szerkesztés]

Nemzetközi partbíráskodás[szerkesztés]

A Trinidad és Tobagó-i labdarúgó-szövetség Játékvezető Bizottsága 1998-ban terjesztette fel nemzetközi partbírónak, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) partbíróinak keretébe. Több válogatott és nemzetközi klubmérkőzésen szolgálta a labdarúgást partbíróként.

Világbajnokság[szerkesztés]

Dél-Korea és Japán közösen rendezte a XVII., a 2002-es labdarúgó-világbajnokság döntő mérkőzéseit, ahol három csoporttalálkozón és az egyik negyeddöntőben tevékenykedhetett segítő partbíróként. A partbírók szakmai tevékenységük során még nem kapcsolódtak szorosan a delegált nemzeti játékvezetőhöz. Partbírói mérkőzéseinek száma: 4

Arany Kupa[szerkesztés]

Az USA három nagyvárosa adott otthont az 5., a 2000-es CONCACAF-aranykupa labdarúgó tornának, ahol egy alkalommal tevékenykedett az oldalvonal mellől.

Az Egyesült Államok volt a házigazdája a 6., a 2002-es CONCACAF-aranykupa tornának, amit az Észak- és Közép-amerikai, valamint a Karib-térség labdarúgó-válogatottjainak írnak ki, ahol a jelen lévő CONCACAF Játékvezető Bizottsága, elismerve szakmai felkészültségét, öt mérkőzésen foglalkoztatta a működő játékvezető segítő partbírójaként.

Az Egyesült Államok volt a házigazdája a 9., a 2007-es CONCACAF-aranykupa tornának, ahol (?) alkalommal szolgálta a labdarúgást asszisztensi pozícióból. Partbírói mérkőzéseinek száma: 6 (?)

Konföderációs kupa[szerkesztés]

Dél-Korea és Japán adott otthont az 5., a 2001-es konföderációs kupa tornának, ahol a világbajnokságra történő felkészítés egyik állomásaként partbírói feladatokat kapott. Partbírói mérkőzéseinek száma: 2

Források[szerkesztés]

Külső hivatkozások[szerkesztés]