Megan Prescott

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Megan Prescott
Életrajzi adatok
Születési név Megan Prescott
Született 1991június 4. (27 éves)
London,  Egyesült Királyság
Pályafutása
Iskolái Palmers Green High School
Aktív évek 2008–től napjainkig
Híres szerepei Katie Fitch - Skins
(2009-2010)

Megan Prescott az IMDb-n

Megan Prescott (London, 1991. június 4. –) angol színésznő, a Skins című BAFTA-nyertes brit televíziós sorozat szereplője.

Magánélet[szerkesztés]

Megan Prescott 1991. június 4-én született Palmers Green-ben, Londonban. Ikertestvérénél, Kathryn Prescottnál 6 perccel fiatalabb. Általános iskoláját a Palmers Green High School-ban végezte, majd tanulmányait a St. John’s Senior School középiskolában folytatta. A középiskola után főiskolára ment.

Ikertestvére, Kathryn egy interjúban elárulta, hogy Megan szívesen dobol.

Karrier[szerkesztés]

Megan karrierje 2008-ban indult az angol BBC-n futó Doctors című sorozattal. Az igazi áttörést neki is, akárcsak szinte minden Skins szereplőnek, a sorozat jelentette. Megan az ifjúsági dráma harmadik és negyedik évadjaiban szerepel. Karaktere, Katie, egy olyan lány, aki imád a középpontban lenni, ezért saját ikertestvérét is elnyomja. A sorozatban mivel szerepel a már említett testvére is, az írók könnyen bele tudták fűzni az ikerszál-vonalat.

Források[szerkesztés]

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Megan Prescott című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel.