Megan Prescott

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Megan Prescott
Életrajzi adatok
Születési név Megan Prescott
Született 1991június 4. (26 éves)
London,  Egyesült Királyság
Pályafutása
Aktív évek 2008–től napjainkig
Híres szerepei Katie Fitch - Skins
(2009-2010)

Megan Prescott az IMDb-n

Megan Prescott (London, 1991. június 4. – ) angol színésznő, a Skins című BAFTA-nyertes brit televíziós sorozat szereplője.

Magánélet[szerkesztés]

Megan Prescott 1991. június 4-én született Palmers Green-ben, Londonban. Ikertestvérénél, Kathryn Prescottnál 6 perccel fiatalabb. Általános iskoláját a Palmers Green High School-ban végezte, majd tanulmányait a St. John’s Senior School középiskolában folytatta. A középiskola után főiskolára ment.

Ikertestvére, Kathryn egy interjúban elárulta, hogy Megan szívesen dobol.

Karrier[szerkesztés]

Megan karrierje 2008-ban indult az angol BBC-n futó Doctors című sorozattal. Az igazi áttörést neki is, akárcsak szinte minden Skins szereplőnek, a sorozat jelentette. Megan az ifjúsági dráma harmadik és negyedik évadjaiban szerepel. Karaktere, Katie, egy olyan lány, aki imád a középpontban lenni, ezért saját ikertestvérét is elnyomja. A sorozatban mivel szerepel a már említett testvére is, az írók könnyen bele tudták fűzni az ikerszál-vonalat.

Források[szerkesztés]

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Megan Prescott című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel.