Lucecita

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Lucecita
(Cabecita)
Műfaj telenovella

Író Raúl Lecouna, Enrique Torres
Rendező Jorge Montero
Főszereplő Augustina Cherri
Alejo Ortiz

Ország  Argentína
Nyelv spanyol
Évadok 1
Epizódok195
Gyártás
Producer Raúl Lecouna
Részenkénti játékidő 60 perc epizódonként
Sugárzás
Eredeti adó Telefe
Eredeti sugárzás kezdeteargentin1999. december 13.
magyar 2001. július 30.
Első magyar adó 2001: TV2
További információk

A Lucecita (Cabecita) egy 2000-es argentin televíziós sorozat.

A Lucecitát a Vad angyal elsöprő sikere miatt készítették az alkotók, a sorozat ugyanúgy a fiatalokról szól fiataloknak, az ő mindennapi gondjaikról, vagyis a szerelemről, a csalódásról és a reményről. Lucecitának önhibáján kívül szerelemért sokkal inkább meg kell harcolnia, mint bárki másnak.

Bár a két főszereplő Augustina Cherri és Alejo Ortiz még nagyon fiatalok (Augustina a forgatások megkezdésekor még nem töltötte be a 17. életévét.) korábban már játszottak együtt. Éppen emiatt esett a producerek választása erre a fiatal párra, mert a Végtelen nyár vagy más néven 98 nyara című telenovellában már alakítottak egy szerelmes párt. A fiatalok így nem lepődtek meg a Telefe felkérésén, ugyanakkor mindketten tisztában voltak vele, hogy a Lucecita sokkal nagyobb kihívást jelent számukra, mint az előző sorozat.

A telenovella alkotói nem bízták a véletlenre a sorozat fogadtatását. Ezért a sorozat írójának Raúl Lecounát és Enrique Torrest kérték fel. Többek között ők írták a Vad angyal forgatókönyvét is. A Vad angyal szereplői közül a Lucecitában is játszik Verónica Vieyra és Norberto Diaz.

Történet[szerkesztés]

Szereplők[szerkesztés]

Források[szerkesztés]