Holt golfozók társasága

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Holt golfozók társasága 1.
A Simpson család
2. évad, 6. epizód
Eredeti cím '
Író Jeff Martin
Rendező Rich Moore
Gyártási szám 7F08
Első sugárzás
Kronológia
ElőzőDancin' Homer
KövetkezőBart vs. Thanksgiving

Cselekmény[szerkesztés]

Amikor Homer a gyepet kaszálja, Flanders meghívja egy sörre. Amikor meglátja, hogy Flanders milyen jól elvan a feleségével, megvádolja hogy neki bemutat. Ő megkéri hogy hagyja abba, mire Homer távozik. Bocsánatkérő levelet ír amit Homer szórakozottságában el is olvas. Amikor elmennek minigolfozni látják ott van a Ned és fia Todd, így egy közös partiba kezdenek.

A játék jól megy mindenkinek főleg Bartnek. Csak Homer ügyetlenkedik aki még mindig féltékeny. Eközben Bart és Todd észrevesz egy plakátot amin az áll hogy hamarosan minigolf bajnokság és a győztesnek 50 dollár üti a markát. Homer fogadást köt hogy Bart nyeri a bajnokságot hiába Todd is nagyon jó. Amikor Bart szerény serleg gyűjteményére néz, elbizonytalanodik. Lisa felajánlja, hogy segít gyakorolni.

Eközben Flanders és Homer azt találják ki hogy aki elveszti a fogadást az fog kaszálni egész vasárnap a másik kertjében.

A verseny napján Homer megfenyegeti Bartot hogyha nem nyer akkor neki kell kaszálnia. A 18-as lyukig minden jól megy Bartnek és Toddnak. Viszont a két fiú megegyezik hogy ez a meccs nem élet-halál kérdés így megegyeznek a döntetlenben. Másnap egész délután egymás gyepét kaszálják míg a fiúk lazsálnak és őket nézik.