Goodwill Communications

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Goodwill Communications Kft.
Típus korlátolt felelősségű társaság
Alapítva 2003
Székhely Budapest
Vezetők Kondor Anna,
ügyvezető partner
Molnár Sándor partner
Jelinek Gábor partner

Magyar cégjegyzékszám 01-09-719982
A Goodwill Communications Kft. weboldala

A Goodwill Communications, budapesti székhelyű, üzleti kommunikációs tanácsadó cég, a független PR-ügynökségeket tömörítő PRGN megválasztott magyarországi tagja 2012 óta[1][2], valamint alapítója és szervezője a CEEASC regionális kommunikációs ügynökségi hálózatnak[3].

Története[szerkesztés]

A Goodwill Communications Kft-t 2003-ban Kondor Anna és Sándorfi Balázs közgazdászok alapították azzal a céllal, hogy létrejöjjön a piacon egy kifejezetten pénzügyi szolgáltatók és tőkepiaci szereplők számára kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó ügynökség. A specializált tanácsadócég 2008-ban újjászerveződött, szolgáltatási körét és ügyfélkörét kibővítve felgyorsította növekedési ütemét, így 2009-re elérte a hazai vezető kommunikációs ügynökségek árbevételi szintjét. Árbevétele, 2013-ban 245 millió Ft volt, mellyel a 12. legnagyobb árbevételű ügynökségként tüntette fel a Kreatív magazin a 2014 októberi számában megjelent ranglistájában. 2011-ben a Goodwill Communications szolgáltatásainak körét tovább bővítette, és – kilépve a klasszikus PR-kommunikációból – elindította közösségimédia-tanácsadó üzletágát, amely a web 2.0-es csatorna specifikus kihívásainak megfelelő kommunikációs megoldásokat nyújt. Az ügynökség jelenleg több mint kéttucatnyi hazai és nemzetközi vállalatot szolgál ki, a pénzügyi szolgáltatókon és tőzsdén jegyzett cégeken túl a távközlési és az energetikai szektorok szereplőit, és megtalálhatók ügyfelei között jogi, pénzügyi és menedzsmenttanácsadó cégek is. Vállalati ügyfelei mellett rendszeresen tervez és hajt végre kommunikációs programokat egyes üzleti szektorok szakmai szervezetei számára, a cégvezetőket pedig komplex szolgáltatásával támogatja.

Szolgáltatásai[szerkesztés]

Nemzetközi kapcsolatok[szerkesztés]

A Goodwill Communications alapítója és szervezője a CEE Alliance for Strategic Communications (CEEASC) nevű regionális ügynökségi hálózatnak, amely a Goodwill Communicationson kívül csehországi, lengyelországi, romániai és szlovákiai kommunikációs ügynökségeket tömörít. A hálózat célja – amellett, hogy a nemzetközi ügyfelek számára helyi képviseletet biztosít a partnerországokban –, hogy a napi szintű tudásmegosztás hatására a régió vezető ügynökségei folyamatosan fejlesszék szolgáltatásaikat, és ezzel biztosítsák a szakmai színvonalat a régióban.
A CEEASC megalapítása és irányítása mellett a Goodwill Communications más nemzetközi szakmai hálózat munkájában is részt vesz. Az ügynökséget 2012 őszén a Public Relations Global Network (PRGN), a világ egyik legnagyobb és legelismertebb, független PR-ügynökségeket tömörítő szakmai hálózata tagjává választotta, egyedüliként Magyarországról.

Be Your Brand[szerkesztés]

A Goodwill Communications 2012-ben elindította komplex personal branding szolgáltatását. A megfelelően kialakított személyes márka a Goodwill Communications hitvallása szerint alapvető fontosságú a felsővezetők számára, hiszen egész pályájukat, karrierívüket meghatározhatja. A personal branding hangsúlyos megjelenítése érdekében a Goodwill Communications 2013-ban elindította saját szakmai felületét, a Beyourbrand.hu blogot, amely esettanulmányok segítségével a personal branding szolgáltatás szakmai hátterét mutatja be.

Jegyzetek[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]