Fábry

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Fábry
Műfajtalkshow

AlkotóFábry Sándor
MűsorvezetőFábry Sándor

OrszágMagyarország
Nyelvmagyar
Gyártás
Forgatási helyszínBudapest, Kis Rókus utca 16-20. (Millenáris Teátrum)
Részenkénti játékidőepizódonként: ~ 70 perc
Sugárzás
Eredeti adóM1 (2014-ig), Duna (2015 óta)
Eredeti sugárzás kezdete2012. február 2.
További információk
SablonWikidataSegítség

A Fábry című műsor egy, a Duna Televízióban látható talk show, melynek házigazdája Fábry Sándor.

Előzmények[szerkesztés]

Fábry Sándor eredetileg ugyan a Magyar Televízió 1-es csatornáján kezdte esti show-műsorát, azonban leghuzamosabb ideig egy kereskedelmi csatornán, az RTL Klubon volt látható. Ezek nagy mértékben hasonlítottak a jelenlegire. A korábbi csatorna több mint 250 epizód és 13 év után nem folytatta a műsort.[1] Sokáig kérdéses volt, hogy kisebb változtatásokkal folytatják-e az "Esti Showder Fábry Sándorral" c. műsort, de a humorista az MTVA M1-es csatornáján folytathatta műsorát Fábry címen.

2015. március 19-től a műsort a Duna közvetíti.

A műsor[szerkesztés]

A kéthetente csütörtökön jelentkező műsor számottevő része stand-up comedy és beszélgetés. Számos adásban szerepet kap Szőke András, illetve Badár Sándor, akik még vidámabbá teszik a műsort. Ők már a korábbi műsorban is feltűntek. Az adásokat eleinte az M1 másnap délelőtt (szezonban) 9:55 -kor megismételte. Továbbá a Duna World csatornán is ismételték a korábbi epizódokat.

Kritikák[szerkesztés]

A műsorról olyan információk szivárogtak ki, miszerint nem fizették ki a stábtagokat.[2]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Megszűnik az Esti Showder Fábry Sándorral, a humorista visszamegy az MTV-hez. sorozatwiki.hu, 2012. január 7. (Hozzáférés: 2012. július 26.)
  2. Fábry Show: nem fizetik ki a stábot. 9400hir.hu, 2012. április 15. [2012. szeptember 27-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2012. július 26.)

Források[szerkesztés]