FIFA 17

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
FIFA 17
FIFA 17 logo.png
Fejlesztő EA Canada
Kiadó EA Sports
Zeneszerző Atticus Ross
Sorozat FIFA-Sorozat
Motor Frostbite (PC, PS4, XBOX ONE)
Platformok PC, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4
Kiadási dátum 2016. szeptember 27. (US) 2016. szeptember 29. (EU)
Műfaj sport, labdarúgás
Játékmódok Egy- és többjátékos
Korhatár 3 év (PEGI)
Adathordozó Origin
A FIFA 17 weboldala

A FIFA 17 egy EA Canada által kifejlesztett játék, amelyet az EA Sports tett közzé. Megtalálható Microsoft WindowsPlayStation 3PlayStation 4Xbox 360 és Xbox One platformokon. Ez az első elem a FIFA-Sorozatból, amely Frosbite motorral működik. Ez lett a leggyorsabban eladott FIFA a többi között.

Játékélmény[szerkesztés]

A játék a legtöbbet az offline részében változott. Egy új játékmód, a The Journey jelent meg, amely egy történet drivön mód, amelyben egy fiatal szupertehetséget követhetünk végig karrierje során. Ő Alex Hunter, akinek pályafutása elején választhatunk egy csapatot (kizárólag a Premier Leagueből, azonban később várható a repertoár bővítése), majd fordulatokkal teli történetet élhetünk át. A The Journey nem jelent meg Old Gen konzolokon. Emellett a megszokott karrier módban először játszhatunk a japán első osztályban.

A játék változott a támadási technikákban, a játékosok fizikai felépítése és bírása is reálisabb lett, illetve a pontrúgások is átalakultak. Idén is Martin Tyler, illetve Alan Smith a két kommentátor. Hivatalos magyarosítás nem készült.

Az Ultimate Teamben egy nagyobb újdonság a FUT Champions, amely egy világméretű FIFA-bajnokság, amely a felhasználókat rangsorolja (ez nem található meg Old Gen konzolokon). Új funkció még a FUT Squad Builder, amelyben egy előre megadott leírás szerint kell minél jobb csapatot készítenünk. A kártyák stílusa is változott, valamint az egész menü is új dizájnt kapott, a téma sárga és fekete színű.

A borítóra négy jelölt volt, ezek között sem Lionel Messi, sem Cristiano Ronaldo nem kapott helyet. Marco Reus, Eden Hazard, James Rodriguez és Anthony Martial versenyzett egymással egy internetes szavazáson. Végül a német nyert, aki elsőként virított egyedül a borítón.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a FIFA 17 című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel.

További információk[szerkesztés]