Fájl:Studio Ghibli wordmark.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 603 × 186 képpont, fájlméret: 8 KB)

Összefoglaló

Leírás
English: Studio Ghibli's wordmark
Dátum
Forrás
Brands of the World Logo.svg This vector image was created by converting the Adobe Illustrator Artwork file available at Brands of the World (viewdownload).
Remember not all content there is in general free, see Commons:Fair use for more.

Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Szerző Studio Ghibli
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.

Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Licenc

Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. április 27., 20:37Bélyegkép a 2011. április 27., 20:37-kori változatról603 × 186 (8 KB)Rudloff{{Information |Description ={{en|1=Studio Ghibli's wordmark}} |Source ={{Brands of the World SVG|00149284|ai}} |Author =Studio Ghibli |Date = |Permission ={{trademarked}} |other_versions = }} Category:Studio Ghibli [[

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése