April Pearson

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
April Pearson
Életrajzi adatok
Születési névApril Janet Pearson
Született1989. január 23. (35 éves)[1]
Bristol
Pályafutása
IskoláiMontpelier High School
Aktív évek2007–től napjainkig
Híres szerepeiMichelle Richardson - Skins (2007-2008)

April Pearson IMDb-adatlapja
PORT.hu-adatlap
A Wikimédia Commons tartalmaz April Pearson témájú médiaállományokat.
SablonWikidataSegítség

April Janet Pearson (Bristol, 1989. január 23. –) angol színésznő, akit leginkább a Skins című BAFTA-nyertes brit televíziós sorozat színésznőjeként ismerhetünk.

Életpályája[szerkesztés]

Habár 1998-ban volt egy kisebb szerepe a Baleseti sebészet című angol sorozatban, a brit Skins című sorozat révén vált híressé. A színésznő a sorozat első és második évadjában szerepelt (2007-2008), melyben Tony Stonem barátnőjét, Michelle Richardson-t alakította. Mivel a második évad végén szinte a teljes szereplőgárdát leváltották, így neki is távoznia kellett. Ezután 2008-ban, 2011-ben, majd 2013-ban feltűnt a Baleseti sebészet című sorozat újabb részeiben. 2009-ben szerepelt a Tormented című angol horrorban. April Janet Pearson azóta főleg rövidfilmekben és sorozatokban szerepel.

Filmjei[szerkesztés]

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben az April Pearson című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. SNAC (angol nyelven). (Hozzáférés: 2017. október 9.)

Források[szerkesztés]

További információ[szerkesztés]