Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2023-06-02

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Friss szerkesztések megjelenítése az ellenőrzött lap helyett ami túl régi[szerkesztés]

Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet hogy egy lap ellenőrzött változata helyett a friss változat jelenjen meg csak? megerősített szerkesztőként kérdezem. a beállításoknál beállítottam a friss lap mutatása pontot, de semmi változás nincsen, ugyanúgy olvasásra az ellenőrzött változat jelenik meg és csak a mögötte lévő fülön az ellenőrizetlen. Köszönöm!
--MedicineMan2000 vita 2023. június 2., 14:39 (CEST)[válasz]
válasz
A Wikipédia Tudakozója olyan kérdésekre keres és ad választ, amelyek általában megfelelnek egy lexikon, vagy egy enciklopédia feladatának!
A te kérdésed viszont magának a Wikipédiának a működésével kapcsolatos.
Ha valaki - bárki, akár egy egyszerű olvasó, akár egy szerkesztő - betölt egy szócikket, számára a szócikk utoljára elfogadott, vagyis járőrök által ellenőrzött, a mai pillanatig végleges szövegváltozatát töltjük fel.
A szócikk újabb szerkesztéseit a szerkesztők láthatják, úgy, ahogyan ezt te is láthattad!
Ha az a kérdésed-problémád lényege, hogy a (téged érintő) módosított szócikkeket hamarabb kellene ellenőrzötté tenni, akkor ezt a járőrökkel kellene megbeszélned! Van kocsmafaluk, üzenőfaluk - többek közt erre való: Járőrök_üzenőfala
(Én úgy tudom, hogy a járőrök kevesen vannak, a munkájuk viszont rengeteg: várólistákkal dolgoznak, a cikkeket rangsorolva.)
vitorlavita 2023. június 2., 21:42 (CEST)[válasz]
Addig akkor szeretném törölni az általam szerkesztett lapot, mert 2020 óta nincsen ellenőrizve, inkább majd beadom újra.
https://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=PSSD&stable=1 MedicineMan2000 vita 2023. június 3., 09:29 (CEST)[válasz]
Nem foglalkozom mindazzal, ami a válasz alatt megjelent, próbálok az eredeti kérdésedre válaszolni. Ezt gondolom végigolvastad. Neked bejelentkezett szerkesztőként a legutolsó változatot kellene látnod akkor is, ha az nem ellenőrzött. A nem bejelentkezett olvasó csak az ellenőrzött változatot látja. Ha nem ezt tapasztalod, a műszaki kocsmafalon kellene feltenned ezt a kérdést. Vépi vita 2023. június 3., 09:51 (CEST)[válasz]