Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2019-05-17

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Elméleti kérdés megosztása[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Sziasztok,

Egy olyan témában szeretnék megosztani dolgokat ami csupán elméleti, de eddig nem olvastam hasonló hozzáállást. A matematikai tudásom sajnos nincs meg hozzá, ezért kérném valaki(k) segítségét a témában. A dolgot megfelelően megfogalmazni is nehéz, a kozmológia-anyag-részecske-sötét anyag-sötét energia témakörben. Ezt a területet elég sokat olvasom szabadidőmben, viszont van pár érdekes új tanulmány amit jelenleg nem magyaráz meg semmilyen elmélet, ez felvetett bizonyos gondolatokat- talán új megközelítést is bennem.

Ha még élne Hawking, talán őt keresném... :D

Köszönöm,

– Dühöskutya vita 2019. május 17., 09:50 (CEST)[válasz]

Nem mi vagyunk Hawking

Kérlek, add elő szabatosan, mit szeretnél. Javaslom, nyissál allapot szerkesztőként, és ott írd le a gondolataidat, ez itt a tudakozóban túl terjedelmes volna. Javaslom, nyissál szerkesztői fiókot E-Mai-címmel. Ha valakinek hasonló az érdeklődése, a (jelenleg még nem létező) vitalapodon majd megtalál. MZ/X vita 2019. május 17., 15:34 (CEST)[válasz]