Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2014-12-22

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Mikor lesz önálló csatorna a TCM?[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Már nagyon elegem van, hogy amikor nézem a Cartoon Networköt, mert Cartoon Network imádó vagyok, mert este 9 órakor valójában még van adás, de az én otthonomnál ebben az órában ez a csatorna megy, és engem ez nagyon zavar.

válasz
Hiába zsörtölődsz! A gyermekműsornak este 9-kor vége van. Amely kábelszolgáltató 9 után is a CN műsorát adja, azok feltehetőleg már csak ismétléseket adnak. (Talán a szülőknek, hogy lássák: mit nézett meg, vagy mit nézhet meg csemetéjük. Hogy a 9 utáni tévézésnek mi az értelme számodra, azt nem tudom, mert neked 9 után már az ágyat kell célba venned! Kell erre a szemhunyásig némi idő!)
Ajánlom, nézd meg szócikkünket: Cartoon_Network Közép- és Kelet-Európa. Láthatod, hiábavaló a kívánságod!
Másrészt: az általad szidott TCM-csatornának ugyanaz a Turner-cég a tulajdonosa, mint a Cartoon Network-nek. Vagyis, elgondolható, hogy a Turner-cég azt gondolhatja: este 9-ig a gyerekeknek, este 9-től a felnőtteknek van műsorunk!
vitorlavita 2014. december 22., 18:55 (CET)[válasz]

Miért szűnt meg a Cartoonito?[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Másik kérdésem pedig az, hogy mi az oka annak, hogy megszűnt ez a csatorna? A Cartoonito sokkal jobb csatorna volt, mint a Minimax.

Bošnjak Ilija 2014. december 22., 14:35

Ezeket a kérdéseket a kábelszolgáltatódnak tedd fel, ők biztosan tudnak rá válaszolni. misibacsi*üzenet 2014. december 22., 18:12 (CET)[válasz]