Vita:Virányos (Budapest)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 3 évvel ezelőtt a(z) Virányos logoja témában
Ez a szócikk témája miatt a Budapest-műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Születő Ez a szócikk születő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: December/Cikkértékelő (vita), értékelés dátuma: 2010. március 28.
Budapest témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Virányos logoja[szerkesztés]

A jó szócikk infoboxában olyan fénykép-image van megadva, ami kellő hivatkozási alapként utal a témára. Virányos szép fekvésű lakóterület, többnyire családi házakkal. Nem könnyű jellegadó fényképet betenni a cikkbe. Én javasolom erre a célra a lóvasút fényképét: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:L%C3%B3vas%C3%BAt.jpg Be is tettem a korábbi, jellegtelen fénykép helyére. Letörlésre került valamennyi nyom eltüntetése mellett (Törlésre került a historyból az egész fénykép ügy). Ezt az eljárást nem helyeselhetem. Egyrészt jobb a fénykép amit én ajánlok. De ha nem ez lenne a helyzet, akkor is az érvek alapján folytatott nyilt vita a helyes. – Elekes Andor vita 2021. február 17., 15:12 (CET)Válasz

„Letörlésre került valamennyi nyom eltüntetése mellett (Törlésre került a historyból az egész fénykép ügy).” – Szemenszedett tévedés, fals állítás:

  • Elekes Andor az említett képet ezzel a szerkesztéssel próbálta beilleszteni, de rosszul csinálta, mert a fájlnév elé odatette azt, hogy File: (2021. február 11., 13:55)
  • Elekes Andor kivette a File: előtagot, csodák csodájára a kép megjelent a szócikkben (2021. február 17., 16:16)
  • Előtte bő egy órával megírta fenti szösszenetet a „Letörlésre került valamennyi nyom eltüntetése mellett (Törlésre került a historyból az egész fénykép ügy).” részlettel.
  • A fénykép azóta is benne van az infoboxban. Nem történt semmilyen képletörlés, nyomeltüntetés, historyból történő törlés (megjegyzendő, ha a laptörténetből törölve lenne valami, annak is lenne nyoma, nem lehetséges szerkesztői, de még adminisztrátori szinten sem a nyomtalan törlés még a laptörténetből sem). Mindössze annyi történt, hogy Elekes Andor 2021. február 11., 13:55-kor nem jól illesztette be a képet, amit 2021. február 17., 16:16-kor korrigált. Az alaptalan gyanúsítgatásért bocsánatot kérni, a tévedését beismerni szintén elfelejtett. Fentiek után jön a kérdés, hogy „De ha nem ez lenne a helyzet, akkor is az érvek alapján folytatott nyilt vita a helyes.” szerint kivel óhajtana Elekes Andor nyílt vitát folytatni? Önmagával? Hiszen a képet ő nem helyezte el megfelelően. Konteok gyártása helyett inkább oda kéne figyelni, hogy mit csinál. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2021. április 21., 19:09 (CEST)Válasz