Vita:Vári Zsolt (festőművész)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pkunk 9 évvel ezelőtt a(z) Kivágott mondat a mentorról témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Jó cikk[szerkesztés]

Kezd jó lenni ez a cikk! – Pkunkpalackpošta 2014. május 12., 23:19 (CEST)Válasz

Persze könnyen elrontható, pl. értelmetlen ömlengésekkel. --Pkunkpalackpošta 2014. május 24., 14:07 (CEST)Válasz

Jó ciki[szerkesztés]

Öncikk, mégpedig a szerénytelen fajtából. Úgy "elemzi" önmagát, mintha 3. személyről beszélne.
Jó cikk, ha a szerkesztői lapján van a szöveg.
De egy lexikoncikknek vannak minimális feltételei.
Az egyik a tárgyilagosság.
A másik az, hogy nem használunk magyarázat nélkül mások számára nem világos szavakat, pl. fényhozó.----Linkoman vita 2014. május 24., 13:36 (CEST)Válasz
A 'fényhozó' nem világos? Na ne! :/ --Pkunkpalackpošta 2014. május 24., 14:05 (CEST)Válasz

Szerintem a cikk , ha nem is tökéletes. Ritka az olyan cikk, ami ennyire el van látva képekkel. Azon gondolkozom, hogy jelölöm a 'Jó cikk' kategóriába. --Pkunkpalackpošta 2014. május 24., 14:30 (CEST)Válasz

Kivágott mondat a mentorról[szerkesztés]

A Wikipédia lexikon és nem emlékkönyv. Ráadásul még értelmetlen mondat is sikerült, íme:" Hubay Miklós, Mentora és egyben keresztfia lett, sok mindenben támogatta, de leginkább művészetben. Gondolatokat fűzőt a ahogyan festett, Hybay írt Vári festett, Jó párosítás volt.

Így született meg Hubaynak, San Vito Városában az ELNÉMULÁS drámája és Vári megfestette a város képét. Vári: Nagy Fájdalommal kellet elbúcsúzni a Mesteremtől 15 évi barátságtól. Szeretnék Mesteremet festeni, mert tiszta arca van, és amikor velem volt akkor boldog árasztotta el."

Ki kinek lett a keresztfia? Hubay Miklós lett a keresztfia Várinak?
a "fűzőt" annyit jelent magyarul, mint a "fűző" tárgyesete. Talán "Fűzött."?
"Jó párosítás volt" - na ne már!
"Szeretnék Mesteremet festeni" stb. stb.
Szerintem valaki gonosz tréfát űz itt velünk.----Linkoman vita 2014. május 24., 13:44 (CEST)Válasz


lehet engemet cikizni!nem értem mért nem lehet segíteni ez ügyébe, csak a szúrkálás megy. szomorú vagyok. Kérem a segítségeteket hogy jó legyen. semmi gonoszság nincs.

Kedves VZS, ne kapd fel a vizet! Igyekszünk segíteni, rendbetenni a cikket és javítgatni a hibákat. Nem megy minden azonnal. Egy kis szúrkálástól sem kell megijedni. --Pkunkpalackpošta 2014. május 24., 14:33 (CEST)Válasz

értem. akkor kérem ha valamit írok és ha nem tetszik a stábnak akkor javítást kérek és nem megjegyzés, bántást, ciki" na ne már" érzékeny vagyok.

én használom a FÉNYHOZÓ SZÓT, meglehet nézni más oldalakon. ha valaki jó az ciki vagy ilyet nem lehet írni, csak a rosszat fogadjuk el?!