Vita:Váci egyházmegye

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Bennó 16 évvel ezelőtt a(z) Jogsértő? témában

Jogsértő?[szerkesztés]

Jelzem: a szöveg szabadon felhasználható a GFDL szabályai szerint. A másik dolog az, hogy nem vagyok se író, se költő, hogy ilyen jellegű irományt össze tudjak hozni, persze, hogy egy másik forrásból szedem elő az információkat (ha meg nema dok meg forrást, akkor meg azért fognaík kirakni figyelmeztetést). A www.vaciegyhazmegye.hu oldalon sehol sem láttam tiltást, hogy szabadon nem lehet felhasználni a szöveget. Feltételeztem, hogyha nincsen felhasználást tiltó szöveg és eleve közzé van téve (nyilvános), akkor felhasználható. Ha ez a feltételezés hiba, akkor elnézést kérek. Üdv: Omsk Omsk üzenőlapja  2007. november 2., 11:37‎ (CET) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Pedig itt épp írónak és költőnek kell lenni. :) A helyzet nem teljesen egyértelmű általában, a jogvédett szövegek felhasználása körül mindenféle nehézségek adódnak. De első lépésként meg kell kérdezni a honlap fenntartóját, milyen feltételekkel tették közzé a szöveget. Simán lehet, hogy egy tanulmányt publikáltak, ami szerzői jogvédelem alatt áll. A {{jogsértő}}(?) sablon, amit a lapra tettek, csak a gyanút jelzi, hogy valami nem stimmel, mert a szöveg lehet jogvédett. Ha kapunk engedélyt, azt érdemes elhelyezni itt, a vitalapon. • Bennóvendégszerető hajlékom 2007. november 2., 11:40 (CET)Válasz

A 2007-ben megírt cikket eltávolították másolás miatt. Most újra elkészítettem a cikket. Nincsen másolás!! Remélem így már maradhat. (Omsk)