Vita:Peller Mariann (producer)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Fauvirt 4 évvel ezelőtt a(z) Gondok témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Gondok[szerkesztés]

A szócikk néhány jegyzeten felül nem tünteti fel a forrásokat... ez - nem szeretném kétségbe vonni, ezért nem jelöltem gondként a Wikipédia:Nevezetességet, de - a Wikiképességet is kétségbe vonja az információk hitelességén túl.. arról nem is beszélve, hogy a Wikipédia:A Wikipédia nem az első közlés helye, szóval a hitelességet amúgy is borzolja a laptörténetben olvasható "ismerem személyesen" típusú változtatás.... Ez mind sérti a Wikipédia legfontosabb alapelveit, mint Wikipédia:Ellenőrizhetőség és Wikipédia:Semleges nézőpont. Ezen sürgősen változtatni kell! (nem tudom, hogy @Emese Kalmár: azonos-e a szócikket szerkesztő további anonokkal, de csak őt tudom megszólítani) Nekem most se időm, se energiám a szócikk fejlesztésére. Fauvirt vita 2020. február 27., 10:47 (CET)Válasz