Vita:Nemzeti Sport

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Holdkóros 10 évvel ezelőtt a(z) Korszakok témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Sport témájú szócikkek (besorolatlan)
Sajtóval kapcsolatos szócikkek (bővítendő besorolás)
Ez így nem elég: A Nemzeti Sport évtizedekig Népsport néven jelent meg. Erről egy szót sem szól a jelenlegi cikk! A Népsport redirektje pedig még azt az esély is elveszi, hogy szócikk szülessen a Népsportról.
A Nemzeti Sport története itt csak 1 mondat. Ez semmi, ha 105 évet kellene átfogni. De jelenleg egy hang sincs arról, hogy nem mind a 105 év alatt hívták így. Az lehet, hogy egy sportújság-olvasónak ez közömbös, egy lexikonnak semmiképpen sem.
Vagy a redirektet kellene törölni és szépen megírni külön a Népsport történetéről szóló cikket, vagy meghagyni, viszont a Nemzeti Sport történetét ebben a cikkben a Népsport-korszakkal együtt, részletesen kellene tárgyalni. Mi legyen?--Lexi vita 2008. július 22., 10:46 (CEST)Válasz

Felháborítónak tartom, hogy az elfogadott változatban úgy fogalmaznak,a második világháború utáni időszakról (szovjet megszállás), hogy a "felszabadulás után". Elképesztő, hogy vannak még ilyen tudatlan honfitársak, akik ezt a kommunista propagandát a XXI. században is tovább terjesztik. Ennek nincs helye, sem egy normális, egészséges öntudatú országban, sem egy normális világban.

Semlegesen, objektív módon maradjunk a tényeknél, ne csempésszünk bele ilyen alapvető információkat tartalmazó cikkekbe, bolsevista propagandát.

Korszakok[szerkesztés]

Nem tudom, talán jobb lett – de valahogy áttekinthetőbben kellene szétválasztani a három (a 'Népsport' előtti alatti és utáni ) korszakot. --Holdkóros vita 2014. március 16., 23:37 (CET)Válasz