Vita:Micimackó kalandjai

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 11 évvel ezelőtt a(z) "Történet" szakasz témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Filmekkel kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)
Rajzfilmekkel kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)

"Történet" szakasz[szerkesztés]

A három soros történet szakasz igen érdekes állításokból áll:

  • „Az elsőben kiderül, hogy Micimackó szereti a mézet, s ha fogytán a készlet, akkor meglátogatja a méheket.” – Ebben a történetben pusztán az derül ki, hogy az akkori mézelfogyáskor a méhektől próbál szerezni mézet. Szó sincs látogatásról, pláne nem arról, hogy állandóan ezt csinálná. Na és mi van azzal, hogy meglátogatja Nyuszit is mézszerzés céljából?
  • „A második egy viharos nap története, melyben rájön, hogy erdei sétája útját nem ő szabja meg, hanem a süvöltő szél, és a lakását is elönti a víz.” – Nem erdei sétára indul, hanem a Gondolkodó Fához, majd Ürgével történő beszélgetése után Boldog Viharnapot akar kívánni a barátainak. Aztán meg nem túlzottan van szoros összefüggés e között és aközött, hogy a „lakását” elöntötte a víz. Na és hol van az az epizód, amikor megjelenik Tigris?
  • Az utolsóban Tigris megneveléséhez kapunk hasznos tanácsokat.” – Mennyiben tud hasznos tanácsokat adni egy mesebeli lény megnevelésével kapcsolatban egy rajzfilm? Vagy sokan nevelnek mesebeli Tigriseket? Esetleg igaziakat és nekik nyújt hasznos tanácsokat?

Komoly dolgok ezek. Vigyor Hungarikusz FirkászIde írkássz! 2012. június 21., 22:00 (CEST)Válasz