Vita:Kautzky Armand

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Crimea 3 évvel ezelőtt a(z) Visszavonás témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ki fia borja[szerkesztés]

{{tartalmi segély}}(?)

Ezen az oldalon Kautzky József (színész) az olvasható, hogy Kautzky Armand Kautzky József fia. Kautzky Armand honlapján ellenben Kautzky Ervin szerepel apaként.

Egy hete került be oda, nem tudom milyen indíttatásból, amikor mindenhol máshol jól szerepel. Gondolom a szerkesztő rosszul emlékezett, kivettem. Gyurika vita 2014. május 15., 07:44 (CEST)Válasz

Visszavonás[szerkesztés]

Áthozva az anonim szerkesztő vitalapjáról. – Crimeavita 2020. július 13., 07:39 (CEST)Válasz

Helytelen volt a visszavonás! Az ISzDb-re való hivatkozásban is rosszul adták meg Tom Cruise szinkronhangját. A legegyszerűbb ha megnézi filmet és megvárja a végét! Egyébként a héten még kétszer lesz a tévében a Mozi + csatornán. Az ISzDb-t már értesítettem a hibáról. A Jack Reacher filmben Tom Cruise magyarhangja Kautzky Armand. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 2A02:810D:C40:1DC4:54B2:F0D4:C54:4671 (vitalap | szerkesztései) 2020. július 13., 02:06‎ (CEST)Válasz