Vita:Gerely Miklós

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Miklosnz 9 évvel ezelőtt a(z) Ezoterikus program témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ezoterikus program[szerkesztés]

Ez a lap egy öncikk, egy ezoterikus program promóciója, úgy tűnik. Interwiki sincs, a google sem említi az ezoterikus és a közösségi oldalakon kívül, de az mind önpromóció megint, saját oldalalk. Hidaspal vita 2014. július 23., 19:33 (CEST)Válasz

Nem áll szándékomban semmiféle ezoterikus programot promótálni. Én magam nem űzők semmilyen ezoterikus tevékenységet, és más ilyen tevékenységét sem hirfetem. Ha valami ilyesmi olvasható ki abból, amit írtam, akkor valamit nagyon rosszul csinálhattam. Ha megmondod, mi vezetett erre a következtetésre, valahogy kijavítom azt a részt. Köszönöm! Miklosnz üzenőlapja  2014. július 25., 11:27‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Általános tudnivalók: Wikipédia:Mi nem való a Wikipédiába?
Konkrétan néhány:

Hidaspal vita 2014. július 25., 12:39 (CEST)Válasz

Ezt is lehetett volna csinálni:

Üdv! Az általad saját magadról vagy közeli ismerősről alkotott szócikket törölni fogjuk, de nem azért, mert rólad (rólatok) szól, és nem azért, mintha nem volnál (volnátok) fontosak nekünk, hanem mert a szócikk névtérbe kerülő lapoknak téma szerint meg kell felelniük a nevezetesség kicsit egyetemesebb feltételeinek.
  • Mindenki írhat viszont magáról a saját userlapján, ha már regisztrált.
  • Hogy a munkád ne vesszen kárba, ide, a vitalapodra átmásoltuk, amit alkottál, és felhasználhatod bátran a már célja szerint is valóban rólad szóló lap elkészítésekor. (Akkor se ess kétségbe, ha törölték a lapot, és nem másolták át neked a tartalmát, az adminisztrátorok vissza tudják nyerni.)
  • További szerkesztéseid előtt légy oly kedves, tanulmányozd át a Wikipédia alappilléreit! Mielőtt új szócikk szerkesztésébe fogsz, nézz körül, mit lehet és mit nem, s ha mégis, akkor hogyan!

További minden jót kívánunk! ~~~~

Hidaspal vita 2014. július 25., 12:47 (CEST)Válasz

Nem titkolom, hogy fogalmam sincs, hogyan kell kezelni ezt a Wikipedia szerkesztőt. Most nem a tartalomra gondolok, az világos már, hogy nem vagyok elég híres egy Wikipedia oldalhoz. (még :-) De bevallom, az nem nagyon tetszik, hogy kb. 8 hónapja? talán több is, kértem segítséget a szerkesztéshez és csak most érkezett meg elég csekély támogatási, információs vagy további munkára buzdító értékkel. Semmi személyes, csak így nem leszek (és a hozzám hasonló Wiki-laikus sem) nagy rajongója, még kevésbé támogatója a Wikipédiának. Na, de mindegy. Azért az anyag, amit összeraktam, szerintem elég jó lett. Akkor, ha jól értem azon a Userdata oldalon azért el tudom érni, ha rájövök, hogyan jutok oda, ugye? És ott is marad? Hogy aztán onnan kikopizhassam, ha valahol föl akarom használni. Köszönet! (Most megpróbálom azt az időpecsétet vagy mit idevarázsolni... Asszem megtaláltam!!!! --Miklós vita 2014. július 25., 13:18 (CEST)Válasz

Elég lrdekes beállítódás, ha valaki csak azt az enciklopédiát szereti, amelyben ő is szerepel. :-) Hidaspal vita 2014. július 25., 14:57 (CEST)Válasz

Hát az a minimum. :-) Nem azért, hanem mert képtelen vagyok rájönni, hogyan működik, mit hogyan kell csinálni. Emlékszem, egy hónapba telt, míg megfelelő módon tudtam azt a szegény fényképet elhelyezni. (Végül nem is én raktam oda.) Szóval, már jópár weblapot csináltam, de ez kifogott rajtam. Nem csak M A G A M R Ó L :-) hanem másról se lenne türelmem még egyszer cikket készíteni. De ez talán csak én vagyok. Nem látom át ezt a rendszert a rengeteg szabállyal. --Miklós vita 2014. július 25., 15:19 (CEST)Válasz